Ρούλα Ρέβη: Τακτοποίησε τα καλοκαιρινά ρούχα των παιδιών της – Η διαπίστωση που έκανε

Η φωτογραφία και το σχόλιό της.

Ρούλα Ρέβη: Τακτοποίησε τα καλοκαιρινά ρούχα των παιδιών της – Η διαπίστωση που έκανε

H Ρούλα Ρέβη με μαύρα γυαλιά.

Είναι η εποχή που οι περισσότεροι τακτοποιούν τις ντουλάπες: τα χειμωνιάτικα ρούχα μαζεύονται και τα καλοκαιρινά παίρνουν τη θέση τους.

Είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο αλλά δύσκολα μπορεί να την αποφύγετε πόσο μάλλον αν έχετε μικρά παιδιά καθώς θα χρειαστεί να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα.

Αυτό ακριβώς έκανε και η Ρούλα Ρέβη. Εκμεταλλεύτηκε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς καθώς έμεινε στην Αθήνα και τακτοποίησε τα καλοκαιρινά ρούχα των διδύμων.

Κάνοντας το ξεκαθάρισμα διαπίστωσε ότι δεν τους κάνει κανένα!

https://www.instagram.com/p/Crut7lBoghh

«Πότε ήρθε ο Μάιος πότε προλάβατε να βάλετε μαγιό να μαυρισετε , να δούμε καράβια ,τρένα, αεροπλάνα ,φωτογραφίσεις ούτε και κατάλαβα ε? Εγώ έφτιαχνα τα καλοκαιρινά ρούχα των παιδιών μου που δεν τους κάνει τίποτα …. Όχι ωραία ήταν. 💜❤️🧿🧿🧿
Οποίος δεν πήγε πουθενά να μου αφήσει μια καρδούλα 🥹🤨🤨👯‍♀️💙✌🏼✔️🧿🧿🧿», ήταν το σχόλιο της γνωστής φωτογράφου.

Μεταξύ αυτών που τις απάντησαν ήταν η Βασιλική Ανδρίτσου η οποία κι αυτή τακτοποίησε τα καλοκαιρινα της κόρης της το τριήμερο, η Κατερίνα Τσάβαλου και η πολύ καλή φίλη της Ρούλας Ρέβη, Ζέτα Μακρυπούλια.

revi-post.JPG

Τα δίδυμα της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα

Η Ειρήνη – Χρυσή και ο Αγγελος είναι 7,5 χρονών. Από αυτή την ηλικία οι αλλαγές στο σωματότυπο των παιδιών είναι συνεχείς και σημαντικές. Συνήθως ψηλώνουν, παίρνουν ή χάνουν κιλά κι έτσι πολλά από τα ρούχα της περασμένης χρονιάς απλά δεν μπορούν να ξαναφορεθούν.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στα δίδυμα καθώς ψήλωσαν από πέρυσι το καλοκαίρι και πλέον τα ρούχα τους είναι κοντά.

Τα δίδυμα μεγαλώνοντας μοιάζουν και στους δύο γονείς τους όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που αναρτά η Ρούλα Ρέβη στον λογαριασμό της στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved