Ρούλα Ρέβη: Οι δουλειές στο σπίτι και η φωτογραφία στο καθιστικό

Με αυτή την ανάρτηση ταυτίστηκαν πολλές γυναίκες.

Ρούλα Ρέβη: Οι δουλειές στο σπίτι και η φωτογραφία στο καθιστικό

H Ρούλα Ρέβη κάθεται σοβαρή στα σκαλοπάτια.

Η Ρούλα Ρέβη πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και όχι μόνο της δουλειάς.

Οι αναρτήσεις με προσωπικές σκέψεις και προβληματισμούς, πολλές. Της αρέσει άλλωστε να μοιράζεται αυτά που σκέφτεται με τους ακολούθους της οι οποίοι με τη σειρά τους, επικροτούν τον τρόπο που εκφράζεται δημόσια.

https://www.instagram.com/p/CqBgBmmIUvJ

Δουλειές με φούντες

Η φωτογράφος δημοσίευσε χθες μια ακόμα φωτογραφία της την ώρα που έκανε ένα διάλειμμα από τις δουλειές του σπιτιού.

Είχε βάλει σκούπα στο σπίτι – και προφανώς είχαν προηγηθεί ή ακολουθούσαν κι άλλες δουλειές. Και επειδή της την …έδωσε κάθισε κι έβγαλε μια selfie.

«Πείτε την αλήθεια … εκεί που κάνετε δουλειές και έχετε βάλει σκούπα στο σπίτι, σας τη δίνει και βγάζετε και μια φωτό για να μην αισθάνεστε κορόιδα ….
Άσε μια καρδιά και εγω θα καταλάβω 😂😂😂😂 #δουλειεςμεφουντες»

https://www.instagram.com/p/CsBhVstoAvW

Δεκάδες ήταν τα σχόλια με πολλές γυναίκες να …αφήνουν μια καρδιά γράφοντας ότι μπορεί να μη βγάζουν φωτογραφίες όταν κάνουν δουλειές αλλά ταυτίζονται απόλυτα με τα λεγόμενά της.

Οι περισσότερες αναρτήσεις της φωτογράφου αποσπούν χιλιάδες likes και σχόλια καθώς έχει τον τρόπο της να αγγίζει πολλές μητέρες.

roula-revi.jpg

Διαβάστε τι είχε γράψει σε ένα παλιότερο ποστ της:

«Instagram!!! Δεν νομίζω να αγαπάνε πολλοί όσο εγώ να φωτογραφίζουν οποιαδήποτε στιγμή και λεπτό το οτιδήποτε. Φαντάσου ότι μιλάς σε κάποιον και εκείνος μόνο κοιτάζει πίσω σου πάνω σου και δεξιά αριστερά σου να βρει το λάθος . Διαστροφή του επαγγέλματος , πάντα ενώ καλούμαι να φωτογραφίσω τα όμορφα , τους όμορφους εγώ βλέπω πρώτα το λάθος , εκπαιδεύτηκα να βρίσκω μια στραβή μύτη , ένα μάτι διαφορετικό από το άλλο , την στραβή καρέκλα σε ένα χώρο , τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια κάποιου , ένα μικρό στραβό δόντι που κανείς δεν παρατηρεί , τα χοντρά δάχτυλα σε ένα χέρι , αυτή είναι η δουλειά μου να αποφύγω αυτές τις κακοτοπιές και να το «κλέψω» χωρίς να καταλάβει κανείς ότι έχω δει όλα αυτά μέσα σε δευτερόλεπτα . Και μετά , αμέσως μετά να αγαπήσω το πρόσωπο που είναι μπροστά στο φακό μου , να εμπλακώ στην ψυχολογία του τη δεδομένη στιγμή. Μη νομίζετε πως και στα μοντέλα πχ δεν ισχύει αυτό. Ισχύει για όλους κανείς δεν μπορεί να υποδυθεί μια καλή διάθεση χωρίς να το καταλάβει ο φωτογράφος του , κανείς!», σχολίασε αρχικά κάτω από την φωτογραφία που τη δείχνει κουρασμένη και εξαντλημένη. Όπως ακριβώς ήταν εκείνη τη στιγμή και συνέχισε εξηγώντας σε όλους εμάς γιατί αποφάσισε να απαθανατίσει τον εαυτό της χωρίς κανένα απολύτως φίλτρο.

«Αυτή εδώ είναι μια κουρασμένη μαμά στο instagram με τρομερό πονόδοντο ανεξήγητης προέλευσης και αιτίας , που αποφασίζει να ποστάρει μερικές φορές στιγμές που διαψεύδουν το instagram , αυτό που ήρθε και μας έκανε να βλέπουμε συνεχώς τα ελαττώματα μας το αν είμαστε όμορφοι η άσχημοι η αν έχουμε παχύνει η αν τα μαλλιά μας είναι άλουστα . Κανείς δεν μπορεί να το αποφύγει αυτό , όλοι ψάχνουν την καλή τους γωνία και αλήθεια όλοι έχουμε έστω μια το ορκίζομαι . Όμως το instagram αχ είναι φοβιστηκό μερικές φορές …. Μπορεί να έχεις μαλώσει με τον άντρα σου και να περάσεις δέκα φίλτρα γιατί πρέπει να ανεβάσεις κάτι κάτι που θα σε δείχνει λίγο αλλιώς εκείνη τη στιγμή ! Αλλά το πιστεύεις! Το βλέπεις και το πιστεύεις λες καλή ειναι ας φτιάξω λίγο ακόμα τη μύτη η ας μακρύνω μέχρι τον θεό τα πόδια μου , μπορεί και οι άλλοι να το πιστέψουν . Εσείς το πιστεύετε? Τι θα γινόταν αν για μια εβδομάδα πόσταραμε τις αποτυχίες μας στην καθημερινότητα ? Τι θα άλλαζε θα άλλαζε ο τρόπος που βλέπετε εκείνους που θαυμάζετε ?Αγάπη 😍».

roula.revi-me-paidia-(4).jpg

H Ρούλα Ρέβη με τα παιδιά της και τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved