Μπέττυ Μαγγίρα: Φωτογραφίες με τις κόρες της που δεν έχετε ξαναδεί

H Μπέττυ Μαγγίρα με τις κόρες της.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες με τα παιδιά της από την παιδική τους ηλικία και όχι μόνο.

Η Μπέττυ Μαγγίρα το τελευταίο διάστημα έχει μοιραστεί μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram αρκετές φωτογραφίες με τις κόρες της.

Αφορμή ήταν το ταξίδι τους στη Σαντορίνη...

αλλά και στα Ιωάννινα. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην βγάλει αναμνηστικές, οικογενειακές φωτογραφίες.

Η Μπέττυ Μαγγίρα γενικά απέφευγε να δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της. Για την ακρίβεια ήταν ελάχιστες και σε αυτές δεν διακρίνονταν τα χαρακτηριστικά τους.

Πλέον η Αντριάνα είναι 13 ετών και η Καλλινίκη 10 ετών και η παρουσιάστρια θεωρεί ότι μπορεί να κάνει κάποιες αναρτήσεις μαζί τους.

Νέες φωτογραφίες

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της νέες φωτογραφίες των κοριτσιών της από το παρελθόν αλλά και πιο πρόσφατες.

«Μάνα είναι μόνο μια! ♥️ Και δεν είναι μόνο αυτή που τα γεννάει, είναι αυτή που τα μεγαλώνει με αγωνία για κάθε μέρα που περνά! Για κάθε αρρώστια , κλάμα , απογοήτευση που θα νιώσουν. Είναι εκεί με όλη της την δύναμη ,την ψυχή της ,το είναι της! Είναι κομμάτι σου . Θα δώσεις την ζωή σου γι αυτα, γιατί πολύ απλά ………ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ !
Χρονια μας πολλά Μανούλες», ήταν το δικό της μήνυμα σε όλες τις μητέρες.

Ο γάμος και η σχέση της με τα παιδιά

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε παλιότερη εμφάνισή της στην εκπομπή « Ελένη» είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή.

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί με τον άντρα μου, ούτε και εγώ δεν το πιστεύω. Όλα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία του ζευγαριού, είναι λίγο και η χημεία. Όταν το βρεις και έχετε ωραία επικοινωνία, ποιος να το χαλάσει».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved