Μπέττυ Μαγγίρα: Η κόρη της έχει ταλέντο στο σχέδιο μόδας

Περήφανη η παρουσιάστρια για τη μεγάλη της κόρη.

Μπέττυ Μαγγίρα: Η κόρη της έχει ταλέντο στο σχέδιο μόδας

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποφεύγει να κάνει αναρτήσεις με τις κόρες της.

Παρότι η ίδια είναι ενεργή στα social media έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να μη δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της, τουλάχιστον όχι συχνά.

Κατά περιόδους μας δείχνει τι έχουν μαγειρέψει οι κόρες της στο σπίτι, - γιατί πολύ τις αρέσει να μπαίνουν στην κουζίνα και να φτιάχνουν διάφορα γλυκάκια – ή στιγμές από τις διακοπές τους.

betty_maggira-kores-2.jpg

Το σχέδιο μόδας της Αντριάνας

Η Αντριάνα είναι η μεγάλη κόρη της παρουσιάστριας και του Δημήτρη Μάζη. Γεννήθηκε το 2010 και τρία χρόνια μετά το 2013, ήρθε στον κόσμο και η αδελφή της, η Καλλινίκη.

Οι δύο αδελφές είναι πολύ δεμένες και κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Όπως φαίνεται εκτός από τη μαγειρική που αρέσει και στις δύο, η Ανδριάνα έχει ταλέντο στο σχέδιο μόδας.

Πώς το μάθαμε; Από την ανάρτηση που έκανε η μητέρα της δείχνοντάς μας το υπέροχο σχέδιό της.

betty-maggira-sxedio-koris.jpg

Μπέττυ Μαγγίρα - Δημήτρης Μάζης: 20 χρόνια μαζί

betty_maggira-kores-5.jpg

Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης είναι είκοσι χρόνια μαζί .

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε μιλήσει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» για τον γάμο της λέγοντας: «Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί είκοσι χρόνια. Έχουμε περάσει σκαμπανεβάσματα όπως όλοι. Το μυστικό είναι η επικοινωνία. Με τον Δημήτρη επικοινωνούμε πολύ καλά σαν ζευγάρι, εξηγούμε ο ένας στον άλλον τι τον ενοχλεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και να μη το συζητήσουμε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved