Μπέττυ Μαγγίρα: Η τρυφερή δημόσια αγκαλιά με τις κόρες της

Από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η γνωστή παρουσιάστρια με τα παιδιά της.

Μπέττυ Μαγγίρα: Η τρυφερή δημόσια αγκαλιά με τις κόρες της

H Μπέττυ Μαγγίρα πριν μερικές ημέρες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τις κόρες της, την Αντριάνα και την Καλλινίκη.

Είναι από τις σπάνιες φορές που η γνωστή παρουσιάστρια κάνει ανάρτηση με τα παιδιά της καθώς αποφεύγει την έκθεσή τους στα φώτα της δημοσιότητας.

Το στιγμιότυπο είναι από ένα φιλανθρωπικό bazaar στον οποίο πήγε με τις κόρες της και όπως έγραψε μεταξύ άλλων : «Η αγάπη στα παιδιά δεν είναι πάντα δεδομένη. Εμείς όμως μπορούμε να την προσφέρουμε σε αυτά που την έχουν ανάγκη !!!».

betty-maggira-me-kores2.jpg

Οι δύο κόρες της

Η Αντριάνα είναι η μεγάλη κόρη της παρουσιάστριας και του Δημήτρη Μάζη. Γεννήθηκε το 2010 και τρία χρόνια μετά το 2013, ήρθε στον κόσμο και η αδελφή της, η Καλλινίκη.

Οι δύο αδελφές είναι πολύ δεμένες και κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Εκτός από τη μαγειρική που αρέσει και στις δύο, η Ανδριάνα έχει ταλέντο και στο σχέδιο μόδας.

betty-maggira-sxedio-koris.jpg

Κατά καιρούς η μητέρα τους ανεβάζει insta stories με τα… δημιουργήματά τους φροντίζοντας πάντα να μην φαίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά τους.

mpetty-maggira-kores-(4).jpg

Ο γάμος και η σχέση της με τα παιδιά

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε παλιότερη εμφάνισή της στην εκπομπή « Ελένη» είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή.

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί με τον άντρα μου, ούτε και εγώ δεν το πιστεύω. Όλα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία του ζευγαριού, είναι λίγο και η χημεία. Όταν το βρεις και έχετε ωραία επικοινωνία, ποιος να το χαλάσει».

https://www.instagram.com/p/Ce_7VYVMZtT

Και συμπλήρωσε: «Είμαι πιο συνειδητοποιημένη, πιο αποφασισμένη, ξέρω τι θέλω και πώς να το πετύχω. Θέλω να περνάω καλά, η ζωή είναι μικρή, θέλω να ρουφήξω τη ζωή».

Αναφέρθηκε και στα παιδιά της: «Είμαι λίγο αυστηρή μαμά, πρέπει να βάζεις όρια στα παιδιά. Η μεγάλη διαβάζει από μόνη της τα κάνει όλα, είναι τυπική. Η μικρή θέλει λίγο βοήθεια γιατί πέρασε και δύο χρόνια καραντίνα. Κάθε μία έχει τα θέλω της και τα ταλέντα της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved