Μπέττυ Μαγγίρα: Με τις κόρες και τον σύζυγό της στα Ιωάννινα

Η οικογενειακή φωτογραφία από το νησί των Ιωαννίνων.

Μπέττυ Μαγγίρα: Με τις κόρες και τον σύζυγό της στα Ιωάννινα
Η Μπέττυ Μαγγίρα αγκαλιά με τη μεγάλη της κόρη.

Τα Ιωάννινα επισκέφτηκε η Μπέττυ Μαγγίρα με τον σύζυγό της και τις δύο κόρες της το Σαββατοκύριακο.

Η παρουσιάστρια ανέβασε insta stories από τις βόλτες τους στην πόλη καθώς και μία οικογενειακή φωτογραφία, παρότι δεν το συνηθίζει.

betty-maggira-oikogeneia.JPG

Όπως είδαμε από τις αναρτήσεις της, επισκέφτηκαν το Μουσείο Αλή Πασά και Επανασταστικής Περιόδου όπου εκτίθενται έργα τέχνης της Ηπειρώτικης ασημουργίας: όπλα, κοσμήματα, χρηστικά αντικείμενα, κεραμικά από τον 17ο εώς τις αρχές του 20ου αιώνα, παραδοσιακές φορεσιές της Ηπείρου. Παράλληλα, ο επισκέπτης μπορεί να δει αναπαράσταση χειμωνιάτικου οντά, αναπαράσταση του πνιγμού της Κυρα-Φροσύνης, σπήλαια όπου παρουσιάζονται ιστορικά γεγονότα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, έργα ζωγραφικής, λιθογραφίες και αντικείμενα λαογραφικού ενδιαφέροντος.

Πήγαν επίσης στο νησί των Ιωαννίνων, έναν οικισμό ο οποίος βρίσκεται στην λίμνη των Ιωαννίνων. Αποποτελεί ένα από τα δύο κατοικημένα νησιά σε λίμνη στην Ελλάδα, το άλλο είναι ο Άγιος Αχίλλειος Πρεσπών.

betty-maggira-ioannina.JPG

Το ταξίδι στη Σαντορίνη

Είναι η δεύτερη απόδραση της οικογένειας Μαγγίρα - Μάζη εντός του Μαΐου. Το ζευγάρι με τις κόρες του είχε περάσει τον τριήμερο της Πρωτομαγιάς στη Σαντορίνη με την παρουσιάστρια να δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες.

Τώρα που μεγαλώνουν οι κόρες της - η Αντριάνα είναι 13 ετών και η Καλλινίκη 10 ετών- η Μπέττυ Μαγγίρα ανεβάζει πιο συχνά insta stories μαζί τους σε σχέση με το παρελθόν.

Ωστόσο, στόχος της είναι να μην υπερεκθέτει τα δύο κορίτσια στα socila media.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved