Eva Longoria: Αφήνει τον 4χρονο γιο της να πίνει από τον καφέ της

Η ηθοποιός εξήγησε το λόγο που το κάνει αυτό.

Eva Longoria: Αφήνει τον 4χρονο γιο της να πίνει από τον καφέ της

Η Eva Longoria αγκαλιά με τον γιο της.

Instagram/evalongoria

Η βραβευμένη ηθοποιός, σκηνοθέτρια, παραγωγός και ακτιβίστρια Eva Longoria ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση για να μάθει ο γιος να τρέφεται σωστά.

Αντί να χαρακτηρίζει ορισμένα τρόφιμα ως υγιεινά ή ανθυγιεινά, φροντίζει να διατηρεί την περιέργεια και το ενδιαφέρον του για το φαγητό ζωηρό. «Θέλω η σχέση του με το φαγητό να είναι υγιής κι όχι να ενισχύω τους αρνητικούς συνειρμούς», είπε στο Popsugar.

https://www.instagram.com/p/CnkN6-NvDBU

Ανέφερε ότι ο 4χρονος Santiago Enrique, είναι σε μια ηλικία που τρώει τα πάντα. «Αν φάω κάτι, θα με ρωτήσει γι' αυτό. Για παράδειγμα, έχει εμμονή με τον πρωινό μου καφέ. Θα με ρωτήσει αν μπορεί να πιει λίγο, και θα του πω, "απολύτως, αλλά μπορεί να μην σου αρέσει”, πρώτα τον μυρίζει και μετά αγγίζει το φλιτζάνι, λέγοντας «είναι πολύ ζεστό!». Αυτή την περιέργεια, ενθαρρύνω», τόνισε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/Clg5LnpPjMu

Εξιστόρησε μάλιστα ένα περιστατικό. Σε ένα μπάρμπεκιου, ο Santiago Enrique, κατάφερε να μαντέψει με ακρίβεια τα ποτά των παρευρισκόμενων ( «αυτή είναι μια μαργαρίτα, αυτό είναι κρασί, αυτή είναι μια μπύρα»). «Δεν ξέρω αν είναι καλό που ξέρει την ονομασία αυτών των ποτών, αλλά ήταν πολύ αστείο», είπε η Eva Longoria.

https://www.instagram.com/p/CoNgEqogDk6

Μαγειρεύει μαζί του

Ο Santiago Enrique λατρεύει να μαγειρεύει με τη μητέρα του και το ίδιο κι εκείνη. Δεν τη νοιάζει το χάος που μπορεί να προκληθεί ή αν τα τσόφλια των αυγών πέσουν στο μπολ. « Είναι σαν ελεύθερο παιχνίδι, δοκιμάζει υλικά και διασκεδάζει με την όλη διαδικασία», εξηγεί η διάσημη μαμά.

https://www.instagram.com/p/CqQlZvOJpGD

Ταξιδεύει μαζί του

Οι δυο τους έχουν ταξιδέψει μαζί στο πλαίσιο της νέας εκπομπής του CNN «Eva Longoria: Searching For Mexico», όπου δοκίμασε μοναδικές κουζίνες. Στην Ινδία πήγαν μαζί να μοιράσουν φαγητό σε ορφανοτροφεία και στο Μεξικό για να προσφέρει ρούχα στα παιδιά. «Με ρώτησε, «γιατί δεν έχουν παπούτσια;» και έτσι του εξήγησα ότι δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί όσο εμείς. Αυτό είναι το ζητούμενο για μένα, να πυροδοτώ την περιέργειά του. Δεν θα κουραστώ ποτέ να απαντάω στις ερωτήσεις του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved