Eva Longoria: Παντού με τον γιο της - Δείτε πόσο μεγάλωσε

Είναι ξετρελαμένη με τον γιο της.

Eva Longoria: Παντού με τον γιο της - Δείτε πόσο μεγάλωσε

Ο γιος της Eva Longoria είναι τριών ετών. Ο μικρός Santi (Santiago Enrique όπως είναι το πλήρες όνομά του) ήρθε σε με περίοδο της ζωής της που ήθελε να γίνει μητέρα.

«Ήταν γραφτό να έρθει στη ζωή μου τη δεδομένη στιγμή. Είμαι περισσότερο υπομονετική και δεν δουλεύω τόσο πολύ, ακόμη και αν δεν φαίνεται αυτό», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Parents Latina, εξηγώντας τους λόγους που έγινε μητέρα σε ηλικία 43 ετών.

Μάλιστα σε μια σειρά podcast με την Anna Faris , μίλησε για το πώς ισορροπεί τη δουλειά με τη μητρότητα, λέγοντας πώς νιώθει κατά κάποιο τρόπο ενοχές συγκριτικά με τις άλλες μαμάδες.«Μπαίνουμε σε μια διαδικασία σύγκρισης με άλλες μητέρες, που καταφέρνουν τα πάντα με επιτυχία και αναρωτιόμαστε γιατί εμείς δεν τα κάνουμε όλα εξίσου καλά».


https://www.instagram.com/p/CQ6uCWzA9Wu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ζωή με τον γιο της

Από την ημέρα που έφερε στον κόσμο τον γιο της δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η 46χρονη ηθοποιός δύσκολα αποχωρίζεται τον μοναχογιό της, κάνοντας όσα περισσότερα πράγματα μπορεί μαζί του.


https://www.instagram.com/p/CQljn7DHZkk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον José Bastón, ο οποίος έχει τρία παιδιά από προηγούμενο γάμο. «Το απολαμβάνουμε. Υπάρχει μια πολύ δυνατή σχέση μεταξύ μας και νιώθουμε χαρούμενοι», είχε πει αναφερόμενη στην οικογένειά της.

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved