Η Eva Mendes μπορεί να σε κάνει καλύτερη μαμά με τρεις τρόπους

H Πιο καλή μαμά η Eva Mendes.

Η Eva Mendes μπορεί να σε κάνει καλύτερη μαμά με τρεις τρόπους

Έχουμε καταλάβει πολύ καλά τον τελευταίο χρόνο πως η ηθοποιός Eva Mendes είναι μία από τις πιο προσγειωμένες και αφιερωμένες celebrity μαμάδες.

Πριν από λίγο καιρό, η Mendes είχε φροντίσει να επιτεθεί σε ακόλουθό της στο Instagram που την κατηγορούσε πως απείχε από το Instagram γιατί έπρεπε να καλύψει τα σημάδια από τις πλαστικές επεμβάσεις που είχε κάνει.

Όπως τόνισε η ηθοποιός, προτεραιότητά της αποτελούν οι κόρες της, η 6χρονη Esmeralda Amada και η 4χρονη Αmada Lee.

«Πήρα τον χρόνο μου μακριά από το Instagram για να είμαι παρούσα στην οικογένειά μου, αυτή είναι η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή και ελπίζω να είναι και δική σας. Τα μικρά μου με χρειάζονται και το να κάνω posts μου παίρνει χρόνο. Θα κάνω ό,τι με ευχαριστεί αλλά όχι δεν είναι αυτός ο λόγος που απείχα. Προσωπικά δεν μπορώ να ισορροπήσω ανάμεσα στη οικογένεια και τα social οπότε, σοκ, διαλέγω την οικογένεια».



Και είναι σαφές, πως οι κόρες της Mendes και ο αγαπημένος της Ryan Gosling αποτελούν την μόνη της έννοια. Στο προφίλ της στο Instagram έχουμε ήδη βρει τρεις λογαριασμούς που ακολουθεί και προτείνει και σε άλλους γονείς να το κάνουν για να γίνουν καλύτεροι στην ανατροφή των παιδιών τους. Μήπως αξίζει να τους ακολουθήσεις κι εσύ;

Δες την gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved