Η Eva Longoria εξηγεί γιατί επέλεξε να γίνει μαμά μετά τα 40

Σε ποια ηλικία έγινες μαμά για πρώτη φορά;

Η Eva Longoria εξηγεί γιατί επέλεξε να γίνει μαμά μετά τα 40

Η Eva Longoria έφερε στον κόσμο τον γιο της, Santiago Enrique Bastón, όταν ήταν 43 ετών και σε μια νέα συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Parents Latina, η Eva Longoria γιατί η δεκαετία των 40 ήταν η καλύτερη για να γίνει μαμά.

"Ήταν γραφτό να έρθει στη ζωή μου εκείνη τη στιγμή" εξηγεί. "Είμαι περισσότερο υπομονετική και δεν δουλεύω τόσο πολύ, ακόμη και αν δεν φαίνεται αυτό!".


https://www.instagram.com/p/B002-cPHtj2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός ανήκει σε μια ομάδα γυναικών που ολοένα γίνεται μεγαλύτερη και που επιλέγει τη μητρότητα από τα 40 και μετά. Διάσημες όπως η Joanna Gaines, η Gabrielle Union είναι μερικές από αυτές τις γυναίκες που έγιναν μαμαδες από τα 40 και μετά αλλά σύμφωνα με το CDC δεν είναι οι μοναδικές: Μεταξύ το 2007 και το 2011, το ποσοστό των γυναικών που έγιναν μαμάδες από τα 40-44 έφτασε το 10%. Και πρόσφατα αυτοί οι αριθμοί φαίνεται να έχουν ανέβει ακόμη περισσότερο. Έρευνα του 2019 έδειξε ότι οι το ποσοστό των γυναικών που επέλεξε τη μητρότητα μετά τα 40 αυξήθηκε αρκετά.

Ένας από τους πιο προφανείς λόγους είναι ότι αρκετές γυναίκες δίνουν προταιρεότητα στην καριέρα τους πριν γίνουν γονείς. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Eva Longoria, που ο γιος της Santiago (που τώρα είναι 13 μηνών) ήρθε μετά από αρκετές δεκαετίες σκληρής δουλειάς ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός.


https://www.instagram.com/p/B1Uvodqnp4A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός πλέον έχει τον έλεγχο της δουλειάς της, έχει πάθος με αυτό που κάνει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν εύκολο να επιστρέψει στο πλατό έξι μήνες μετά τον τοκετό της. "Η επιστροφή στη δουλειά ήταν δύσκολη. Το να θηλάζω ενώ εργαζόμουν ήταν δύσκολο και το ίδιο δύσκολη ήταν η άντληση γάλακτος, ο ύπνος και οι αϋπνίες!", ανέφερε στο Parents Latina."Απλά πρέπει να κάνει ό,τι πρέπει να κάνεις!".

Στην περίπτωση του Santiago ακόμη και αυτό ήταν εύκολο, μιας και η μαμά του μπορούσε να τον έχει στο πλευρό της κατά τη διάρκεια γυρισμάτων σε όλο τον πρώτο χρόνο της ζωής του. Κάτι που έκανε τις ζωές και των δύο ευκολότερες.


https://www.instagram.com/p/CNDZ4jnnM6r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πλέον η ίδια η ηθοποιός ξέρει να ισορροπεί τη δουλειά και την μητρότητα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που δείχνει τον μικρό Santiago στο Instagram και όλα όσα κάνουν μαζί.

Πάρτε μια μικρή γεύση από την καθημερινότητά τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved