Τζένη Θεωνά: Υπερπαραγωγή η τούρτα γενεθλίων του γιου της

Η ηθοποιός διοργάνωσε ένα σούπερ πάρτι για τα γενέθλια του Αρίωνα.

Τζένη Θεωνά: Υπερπαραγωγή η τούρτα γενεθλίων του γιου της

H Τζένη Θεωνά μας έδειξε την τούρτα γενεθλίων του γιου της

Τα γενέθλιά του είχε πριν μερικές ημέρες ο γιος της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη.

Ο Αρίωνας έγινε 4 ετών - γεννήθηκε στις 6 Απριλίου του 2019- και οι γονείς του δεν θα μπορούσαν να μη γιορτάσουν αυτή την τόσο σημαντική στιγμή.

1656123316029-532047502-tzeni-theona-dimos-anastasiadis-gios-volta-9.jpg

H Τζένη Θεωνά με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο τους.

Οι γονείς του λοιπόν του διοργάνωσαν ένα πάρτι γενεθλίων λίγο νωρίτερα προκειμένου να τα γιορτάσει παρέα με τους φίλους του.

Και μπορεί η μεγάλη αδυναμία του Αρίωνα να είναι τα φορτηγά ( κάθε είδους), το πάρτι του όμως είχε θέμα τους αγαπημένους του σούπερ ήρωες.

Η τούρτα υπερπαραγωγή

H ηθοποιός δεν έκανε πολλές αναρτήσεις από το πάρτι. Για την ακρίβεια δημοσίευσε μόνο μία, δείχνοντας την εντυπωσιακή, τριώροφη τούρτα.

theona-tourta-giou.jpg

Οι φίλοι του Αρίωνα διακρίνονται γύρω από την τούρτα που στην κορυφή της διακρίνεται το κεράκι με τον αριθμό 4!/

« Ο Αρίωνας είναι αδιανόητος έρωτας»

Η γνωστή ηθοποιός έχει μιλήσει σε πολλές συνεντεύξεις της για τον γιο της. Όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου « The2NightShow», είπε χαρακτηριστικά: «Ο Αρίωνας είναι αδιανόητος έρωτας . Είναι τριών ετών τώρα. Οι διάλογοι είναι αδιανόητοι. Είναι αυτό που συμβαίνει συνέχεια, είναι μια έκπληξη κι όταν σου λέει κάποιος πες κάτι, δεν σου έρχεται τίποτα».

Και μπορεί φέτος να μην ανέβασε - μέχρι στιγμής- φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του, πέρυσι όμως είχε μοιραστεί στα social αρκετές τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved