Τζένη Θεωνά: Ο γιος της είναι σούπερ μάστορας

Μαστορεύει με τα ξύλινα παιχνίδια του. 

Τζένη Θεωνά: Ο γιος της είναι σούπερ μάστορας

H Τζένη Θεωνά αρκετά συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα με τον μοναχογιό της.

Παρότι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι αυξημένες την περίοδο αυτή, ο χρόνος που περνά με τον γιο της, είναι αδιαπραγμάτευτος.

Χθες, λοιπόν, κάθισε με τον γιο της στο χαλί και τον βοήθησε με τις κατασκευές. Ο Αρίωνας, ως άλλος Μπομπ ο μάστορας, βίδωνε και κοπάναγε με τα σφυριά.

«My 2022 recap in one reel. Η χαρά της δημιουργίας. Δημιουργείς ένα πλάσμα, που όμως το ίδιο σε ξαναδημιουργεί και γίνεσαι ένας νέος άνθρωπος. Και μαζί χτίζεται έναν νέο κόσμο κι ελπίζω έναν καλύτερο κόσμο.

Υπέροχος ο Τζεπέτο παρεμπιπτόντως. Αγάπησε την μαριονέτα σαν παιδί του. Βγήκε στο χωριό του και είπε αυτός είναι ο γιος μου ο Πινόκιο. Και κανενός τα σχόλια δεν μείωσαν την χαρά του.
Ίσως το παραλήρημα μου τελείωσει μαζί με τις τελευταίες μέρες του '22. Ειδεμή καλή χρονιά με δημιουργικότητα και βαθύτερη, προς όλους, αποδοχή», σχολίασε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CmWY-DXjREq

Η σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη μετά την απόκτηση του παιδιού

Η Τζένη Θεωνά με τον Δήμο Αναστασιάδη είναι μαζί από το 2017. Στα σχέδιά τους είναι να κάνουν έναν θρησκευτικό γάμο καθώς και τη βάφτιση του παιδιού που λόγω κορονοϊού την είχαν αναβάλει.

https://www.instagram.com/p/CbkGnaiMGFC

Η σχέση μεταξύ τους έχει αλλάξει μετά τον ερχομό του παιδιού και όπως εξήγησε ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στο ΟΚ: «Και μόνο το κεφάλαιο «παιδί» αλλάζει τελείως τη σχέση. Ακόμη και στα πράγματα που έχεις να κουβεντιάσεις πια με τον άλλο. Το να δημιουργήσεις μια ζωή είναι κάτι τόσο συγκλονιστικό, που από μόνο του αυτό κάνει τη σχέση με τη σύντροφό σου τελείως διαφορετική. Από την άλλη, όπως σου ανέφερα και πριν, η Τζένη είναι μια γυναίκα που έχω πολλούς λόγους να θαυμάζω, να εκτιμώ και να σέβομαι απεριόριστα. Την αγαπώ τόσο πολύ που θεωρώ ότι είναι σε όλα της μοναδική».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved