Δήμος Αναστασιάδης: Γεμάτη καλούδια ήρθε η μητέρα του από το χωριό

Η ανάρτηση που μας ξύπνησε όμορφες αναμνήσεις γεμάτες νοσταλγία, για όλα όσα ζήσαμε παιδιά και που ομόρφαιναν τη ζωή μας.

Δήμος Αναστασιάδης: Γεμάτη καλούδια ήρθε η μητέρα του από το χωριό

Ο Δήμος Αναστασιάδης είναι αρκετά φειδωλός στις αναρτήσεις που κάνει για την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του. Το μέτρο είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει και γι' αυτό είναι αγαπητός στο κοινό.

Ωστόσο πριν μερικές μέρες έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε σε Insta story φωτογραφία που δείχνει τι κουβάλησε η μαμά του ερχόμενη από την Κατερίνη στην Αθήνα για να τους δει.

dimos-anastasiadis.jpg

Όπως βλέπετε και εσείς κούτες, βαλίτσες και πεσκέσια φαίνονται στο πεζοδρόμιο του ΚΤΕΛ που πήγε να την παραλάβει ο γνωστός τραγουδιστής.

«Όταν έρχεται η μάνα μου από την επαρχία! Γεια σου ρε μάνα!», έγραψε γεμάτος περηφάνια ο Δήμος Αναστασιάδης και εμείς θυμηθήκαμε κάτι από τα δικά μας χρόνια. Τότε που φεύγαμε από την επαρχία για να έρθουμε στην Αθήνα για σπουδές με κουτιά γλυκών γεμάτα αυγά, ταπεράκια με κοκκινιστό, μπιφτέκια, ψητό κρέας, μπακλαβά και πίτες.

Αυτά είναι μόνο λίγα από τα πολλά που έβαζαν (και βάζουν) οι μαμάδες και οι γιαγιάδες από την επαρχία για να στείλουν στα καμάρια τους στην πρωτεύουσα.

Η ανάμνηση του Δήμου Αναστασιάδη από τα παιδικά του χρόνια στην Κατερίνη

Σε συνέντευξή του πριν μερικά χρόνια στο soundis.gr είχε αποκαλύψει ότι η πιο ισχυρή ανάμνηση που είχε από τα παιδικά του χρόνια ήταν όλο το κομμάτι του αθλητισμού. « Του χάντμπολ συγκεκριμένα. Είναι μια 8ετία, στην οποία πέρασα πολύ ωραία, έμαθα πολλά πράγματα αλλά δυσκολεύτηκα και πολύ. Παράλληλα έζησα πολύ έντονες στιγμές, με φίλους, με πρωταθλήματα, με προπονήσεις, με όλο αυτό που έχει να κάνει μια ομάδα. Νομίζω ήταν μία εμπειρία η οποία θα μου μείνει ανεξίτηλη!».

Οι ισορροπίες μεταξύ οικογένειας - μουσικής και προσωπικού χρόνου

https://www.instagram.com/p/CIlDgN6sYFW

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για το πώς καταφέρνει να ισορροπεί τη δουλειά του, με την οικογένειά του και φυσικά τον χρόνο που αφιερώνει μόνο στον εαυτό του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Καμιά φορά σκέφτομαι πως θα ήταν η ζωή μου αν δεν είχα προσωπικό χρόνο; Χάλια. Πώς θα ήταν η ζωή μου αν δεν είχα οικογένεια; Χάλια. Πώς θα ήταν η ζωή μου αν δεν είχα επάγγελμα; Χάλια. Πώς θα ήταν η ζωή μου αν όλα αυτά ήταν σε μια ισορροπία όπως τα έθεσες; Σε τέλεια ισορροπία. Το ζητούμενο είναι να μπορέσεις να βρεις τον τρόπο ώστε να είσαι τις στιγμές που είσαι με την οικογένεια σου, στην οικογένεια σου. Την στιγμή που είσαι στα επαγγελματικά σου, στα επαγγελματικά σου και ο προσωπικός χρόνος να είναι προσωπική σου στιγμή!».

Ο Αρίωνας στη ζωή του

theona.JPG

Ο Αρίωνας, μαζί με την Τζένη Θεωνά είναι ο,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή του και είναι χαρούμενος που ο γιος του μεγαλώνει μέσα σε έναν καλλιτεχνικό περιβάλλον. Του αρέσει που η σύζυγός του είναι ηθοποιός και ο εκείνος τραγουδιστής γιατί ο μικρός θα αγαπήσει τη μουσική και κατ' επέκταση την τέχνη. Η τέχνη για τον ίδιο τον τραγουδιστή είναι ένα «μαγικό μονοπάτι» και χαίρεται ο Αρίωνας μεγαλώνει μέσα σε ένα καλλιτεχνικό σπίτι.

Δέκα καλύτερες στιγμές του Δήμου Αναστασιάδη με τον μικρό Αρίωνα

Τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η σύζυγός του, Τζένη Θεωνά έχουν αναρτήσει κατά καιρούς όμορφες φωτογραφίες από στιγμές που περνούν με τον μικρό Αρίωνα. Εμείς διαλέξαμε τις 10 που έχουμε ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια και σας τις παρουσιάζουμε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved