Κατερίνα Παπουτσάκη: Η γλυκιά φωτογραφία με τον Κίμωνα και τον γιο της Τζένης Θεωνά

«Ηλιόλουστες αγκαλιές να κάνουμε πάντα» έγραψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η γλυκιά φωτογραφία με τον Κίμωνα και τον γιο της Τζένης Θεωνά

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Τζένη Θεωνά είναι χρόνια φίλες. Μάλιστα γέννησαν με λίγους μήνες διαφορά και πολλές φορές στο παρελθόν είχαν μοιραστεί στιγμιότυπα από κοινές τους βόλτες και καροτσάδες.

theona-papoutsaki-karotsada.jpg

Η Τζένη Θεωνά δεν έλειπε φυσικά ούτε από το πάρτι του Κίμωνα για τα τέταρτα γενέθλιά του. Μαζί της και ο Αρίωνας και η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε φωτογραφίες τους.

«Με το τρελό μωρό @jennytheona ❤️‍🔥στην πρώτη φωτό….με τα μωρά μας στη δεύτερη φωτό. Ηλιόλουστες αγκαλιές να κάνουμε πάντα» έγραψε στην ανάρτησή της.

Το πάρτι του Κίμωνα για τα τέταρτα γενέθλιά του

Το πάρτι του Κίμωνα για τα τέταρτα γενέθλιά του τα είχε όλα: παιχνίδια σε παιδότοπο, facepainting, εντυπωσιακή τούρτα, καλεσμένους αγαπημένους φίλους.

Το θέμα του πάρτι ήταν o batman και σε μία από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η ηθοποιός έδειξε τους δύο γιου της να ποζάρουν μπροστά από την πολύχρωμη τούρτα.

papoutsaki-parti-giou.JPG

«Αχ εσυυυυυυυυυυύ !!!!🐯

Χρόνια πολλά καταπληκτικέ μου άνθρωπε !

Μόνο υγεία και τύχη στο δρόμο σου , που κατά προτίμηση θα τον ήθελα στρωμένο με ροδοπέταλα 😛!!!!!!!

Ποσό τυχερή νιώθω που σας έχω στη ζωή μου παιδιά μου!» έγραψε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην ανάρτησή της.

Η ηθοποιός είναι ενεργή στο Instagram και μέσα από το προφίλ της μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με του γιους της. Για τη μητρότητα και τις προκλήσεις της μιλάει περισσότερο σε συνεντεύξεις της, όπως τότε στην εκπομπή «Ελένη» που είχε δηλώσει το εξής:

«Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα και έχω μάθει να ζω με αυτό. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά στους γιους μου και έχω δουλέψει για αυτή τη σχέση»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved