Χριστίνα Κοντοβά: Βόλτα με την Ada στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Παρά τη βροχή μαμά και κόρη περπάτησαν στον γνωστό πεζόδρομο.

Χριστίνα Κοντοβά: Βόλτα με την Ada στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Η Χριστίνα Κοντοβά αγκαλιά με την Ada. Από τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η σχεδιάστρια.

Instagram / ckontova

Η Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της, Ada, είναι αχώριστες. Παίζουν, κάνουν βόλτες, ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η γνωστή σχεδιάστρια στο Instagram, είναι η μία πιο απολαυστική από την άλλη.

Εδώ μερικά από τα στιγμιότυπα με την Ada στην Τανζανία που δημοσίευσε η Χριστίνα Κοντοβά.

https://www.instagram.com/p/Cm_relOLfe0

Και εδώ στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές τον περασμένο Ιούλη.

https://www.instagram.com/p/CgpTfPPsG-i

Η πιο πρόσφατη δημοσίευση της σχεδιάστριας με την κόρη της ήταν το Σαββατοκύριακο. Παρά τη βροχή, έβγαλαν τον σκύλο τους βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και η Χριστίνα Κοντοβά απαθανάτισε τη μικρή Ada που προχωράει μπροστά.

ada-xristina-kontova.jpg

Η Ada με τον σκύλο τους περπατά στη βροχή.

Στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε ότι η Χριστίνα Κοντοβά μένει στο ιστορικό κέντρο και συγκεκριμένα κάτω από την Ακρόπολη. Κατά καιρούς δημοσιεύει φωτογραφίες από το σπίτι της και η διακόσμηση αποτυπώνει το εξαιρετικό γούστο και αισθητική της.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

«Δύο χρόνια μαζί»

Μία ιδιαίτερη ανάρτηση για την κόρη της και τη μητρότητα είχε κάνει η Χριστίνα Κοντοβά τον περασμένο Νοέμβρη, όταν συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από όταν μπήκε η Ada στην ζωή της.

«2 χρόνια μαζί. Η οικογένεια μας σήμερα έχει γενέθλια…

Σαν σήμερα το 2020 βρεθήκαμε και ξεκίνησε η κοινή μας ζωή! Η πρώτη φωτογραφία είναι η πρώτη μας αγκαλιά. Η επόμενη είναι 1 χρόνο μετά στο ίδιο σημείο λίγο πριν αποχαιρετίσουμε την Ουγκάντα. Η τελευταία είναι πριν λίγες μέρες ξεκινώντας για το σχολείο.

Πως μεγαλώνουν τα παιδιά; -Με αγάπη και ασφάλεια… Και ανθίζουν.

Προσωπικά μεγάλωσα, ωρίμασα και άλλαξα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια και νιώθω ευγνωμοσύνη για το θαύμα που μοιράζομαι.»

https://www.instagram.com/p/Ckxk82kLhK7

Η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας είχε μιλήσει για την πρώτη φορά που είδε την κόρη της και το πρώτο εκείνο διάστημα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Μεταξύ άλλων είπε:

«Ποτέ δεν διαλέγεις παιδί. Η υπηρεσία κάνει τη σύνδεση με κάποιες περιπτώσεις. Μόλις την είδα είπα το παιδί μου.

(...) Τον πρώτο καιρό με δυσκόλεψε ότι δεν μιλούσαμε την ίδια γλώσσα. Έβρισκε πάντα τον τρόπο να μου εξηγεί. Μου έδειχνε τι ήθελε να μου πει. Με δυσκόλεψε ότι ήμουν στην άλλη άκρη της γης. Πράγματα που εδώ έχουμε δεδομένα. Έκανα μπάνιο και έπρεπε να έχω κλειστό το στόμα μου να μην πιω νερό.

Δεν είχα τους δικούς μου ανθρώπους και ταυτόχρονα γινόμουν και μητέρα. Γύρισα μετά από δύο μήνες στην Ελλάδα και ήμουν άλλος άνθρωπος. Δεν ήθελα να επικοινωνήσω με άλλους ανθρώπους. Μιλούσαμε καθημερινά με το παιδί με βιντεοκλήση αλλά δεν ήταν εύκολο. Δεν είχε συνηθίσει και το παιδί αυτή την επαφή. Γύρισα πίσω άρον άρον. Για πρώτη φορά τότε έμεινα μόνη μου με την Αda. Εκεί ζορίστηκα πάρα πολύ. Ξεκίνησα να νιώθω και να βλέπω και ότι εκείνη ένιωθε. Έπαθα μια μικρή κατάθλιψη. Δεν ντρέπομαι πια να το πω».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved