Ελένη Χατζίδου: Η Μελίτα έφτιαξε lemon pie - Απολαυστικά στιγμιότυπα

Η Μελίτα έχει εξελίξει τις μαγειρικές της δεξιότητες.

Ελένη Χατζίδου: Η Μελίτα έφτιαξε lemon pie - Απολαυστικά στιγμιότυπα

Η Ελένη Χατζίδου με την κόρη της στον Παρνασσό.

Η Μελίτα Παύλου είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, πάντα χαμογελαστό και εξωστρεφές. Η Ελένη Χατζίδου δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά βίντεο και φωτογραφίες της δείχνοντας στιγμιότυπα με τα κατορθώματά της.

https://www.instagram.com/p/CpZs6dPN_vu

Αγαπημένη δραστηριότητα της Μελίτας; Η μαγειρική. Η Ελένη Χατζίδου έχει πολλές φορές απαθανατίσει τη μικρούλα στην κουζίνα του σπιτιού τους να φτιάχνει γλυκά και σνακ. Μάλιστα, η Μελίτα έχει ήδη ξεκινήσει από πέρυσι μαθήματα μαγειρικής και έχει μάθει να φτιάχνει κιμαδόπιτα, δίχρωμο κέικ με κακάο και βανίλια κ.α.

Νέα στιγμιότυπα με τη Μελίτα επί τω έργω δημοσίευσε πρόσφατα η Ελένη Χατζίδου. Η Μελίτα μαθαίνει να φτιάχνει lemon pie και η τραγουδίστρια απαθανάτισε τα στιγμιότυπα. Δείτε τα στην gallery που ακολουθεί.

Τα οφέλη της μαγειρικής για τα παιδιά

Η μαγειρική είναι μία διασκεδαστική και ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά. Μαγειρεύοντας εξοικειώνονται με τα διάφορα τρόφιμα, ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας, μαθαίνουν να συνεργάζονται και εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες.

Επίσης, μελέτες αναφέρουν ότι η ενασχόληση των παιδιών με την παρασκευή γευμάτων μπορεί να βοηθήσει στην υιοθέτηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών μεγαλώνοντας.

Η Μελίτα μαγειρεύει

Δείτε στιγμιότυπα με τη Μελίτα στην κουζίνα που έχει μοιραστεί ανά περιόδους η τραγουδίστρια με τους ακολούθους της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved