Τζένη Μπότση: Οι νέες φωτογραφίες με την κόρη της είναι το κάτι άλλο

Όμως, και η Αλίκη φωτογράφισε τη μαμά της ζητώντας της μάλιστα να χαμογελά.

Τζένη Μπότση: Οι νέες φωτογραφίες με την κόρη της είναι το κάτι άλλο
H Αλίκη δίνει ένα τρυφερό φιλί στη μαμά της

Νέες φωτογραφίες με την μοναχοκόρη της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζένη Μπότση.

Η ηθοποιός φορώντας τις πολύχρωμες πιτζάμες της έχει αγκαλιά την Αλίκη και διαβάζουν το αγαπημένο της βιβλίο. Αυτή είναι και η μόνη κοινή φωτογραφία τους καθώς στη συνέχεια η ηθοποιός φωτογράφισε την κόρη της στον καναπέ με τους …φίλους της τα ζωάκια και πολλά βιβλία.

Όμως και η Αλίκη ήθελε να φωτογραφίσει τη μητέρα της. Έτσι, της ζήτησε να ποζάρει στον καναπέ κρατώντας το δικό της αγαπημένο βιβλίο, να κοιτάζει στο φακό και να χαμογελά!

«Όλα ξεκίνησαν ένα Σάββατο πρωί, με αγκαλιές και διάβασμα. Η φωτογραφία που είμαστε αγκαλιά είναι η πρώτη που τράβηξα και δεν είχα ιδέα τι θα ακολουθήσει…..
Μετά σκέφτηκε ότι θα ήταν ωραίο στορυ, αυτό,με την Αλίκη που διαβάζει το αγαπημένο της βιβλίο το αγαπημένο της βιβλίο» και συνέχισε «Η μόνη οδηγία που της έδωσα ήταν να κατεβάσει το κεφαλάκι της λίγο πιο χαμηλά….. και μετά….
Ήθελε να με βγάλει και εκείνη.
Κάτσε έτσι μαμά, όχι με αυτό το βιβλίο, αυτό είναι δικό μου αγαπημένο, να παρεις το δικό σου( είναι η Σταχτοπούτα δικό μου αγαπημένο??) , χαμογέλα, πες ένα δυο τρία cheese 😂😂😂 Και ιδού το αποτέλεσμα…. Ούτε πόζες ούτε στυμμένα ούτε τίποτα», σχολίασε η ηθοποιός.

tzeni-mpotsi-anartisi-5.jpg

Η Τζένη Μπότση φτιάχνει μπισκότα με την κόρη της

Η ανατροφή της κόρης της

Για την Αλίκη και τη ανατροφή της είχε μιλήσει η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη».

Είπε πει χαρακτηριστικά: «Όταν γεννήθηκε η Αλίκη δεν φοβήθηκα πώς να πιάσω ένα βρέφος. Δε φοβήθηκα ούτε πώς να της βάλω όρια. Μου αρέσει που είναι κορίτσι. Είναι άλλο πράγμα. Μιλάει, είναι αστεία».

Αναφερόμενη στην επιλογή του ονόματος της κόρης της ανέφερε: «Η μητέρα μου γιορτάζει της Αγίας Μαρίνας και η Αλίκη. Όλη η οικογένεια του Αλέξανδρου ξεκινούν από άλφα τα ονόματα τους. Οπότε είπαμε να βρούμε ένα όνομα από άλφα που κούμπωσε με την Αγία Μαρίνα και βγήκε Αλίκη».

tzeni-mpotsi-kori-Aliki-5.jpg

H μητέρα της Τζένης Μπότση με τις δύο εγγονές της

Όσο για το σχολείο που πηγαίνει η Αλίκη το επέλεξε με αυστηρά κριτήρια και την πηγαίνει από μικρή ηλικία για να είναι με άλλα παιδάκια και να κοινωνικοποιείται.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved