Τζένη Μπότση: Στο πατρινό καρναβάλι με την κόρη της - Οι μεταμφιέσεις τους

«Πατρινό καρναβάλι για πάντα, έλα να δεις τι θα πει Πατρινό»

Τζένη Μπότση: Στο πατρινό καρναβάλι με την κόρη της - Οι μεταμφιέσεις τους

Στην γιορτινή Πάτρα πέρασε το Σαββατοκύριακο η Τζένη Μπότση, μαζί με την κόρη της, Αλίκη και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μιχαλά.

Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το καρναβάλι μαζί με την Αλίκη και δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες από την επίσκεψή τους και φυσικά έδειξε τα κοστούμια που φορούσαν.

«Η Πάτρα μου και το πατρινό καρναβάλι μέσα από τα μάτια της Αλίκης. Αυτό έζησα φέτος! Στην Πάτρα έζησα έναν χειμώνα γιατί δούλευα στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.το 1997. Τότε πηγα πρώτη φορά στο καρναβάλι και από τότε έχω πάει κάποιες φορές. Πάντα με περίμεναν οι άνθρωποι που γνωρισα μέσα από το θέατρο με μια μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά. Φέτος ήταν όλα αλλιώς… με πήγε η Αλίκη, που τα είχε κανονίσει με τη φίλη της την Ασημινα 😂. Είδα όμως και εγώ τους φίλους μου! @theartians , ευχαριστώ για την υπέροχη παιδική εμπειρία. @periklis_vasilopoulos Κώστα και @giorgoskaradimos μπορεί να σας είδα λίγο αλλά η χαρα ήταν τεράστια! @giannisstollas περιμένω να πάμε ξανά μαζί! Εσυ είσαι για εμένα το πατρινό καρναβάλι Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γκρουπ που μπήκαμε (το 15) που με τον τρόπο μας τιμήσαμε τα παιδιά που κάνουν κατάληψη στο θέατρο Απολλων δίνοντας τους το δυνατό μας χειροκρότημα.
Και ευχαριστώ την Αλίκη που αγκαλιάζοντας με μου είπε: ΜΑΜΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ , την ώρα που χορεύαμε στους δρόμους της Πάτρας! Είναι σπουδαίο να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί με τα παιδιά μας! Καλή συνέχεια!»

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Σαββατοκύριακο που πέρασε στην Πάτρα ήταν το Καρναβάλι των Μικρών. Πρόκειται για την παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών μαζί με τους συνοδούς τους, η οποία ξεκίνησε από την Πλατεία Ομονοίας και κατέληξε στην Ερμού και Αγ. Νικολάου.

Πάνω από 15.000 παιδιά συμμετείχαν, σκορπίζοντάς χαμόγελα, κέφι και διασκέδαση τους πατρινούς, αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες της αχαϊκής πρωτεύουσας. Ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά και η μικρή Αλίκη, που κατενθουσιάστηκε που πήρε μέρος στο Καρναβάλι και διασκέδασε με την ψυχή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved