Τζένη Μπότση: To υπέροχο gingerbread house που έφτιαξε με την Αλίκη

Μαμά και κόρη έφτιαξαν ένα όμορφο ζαχαρωτό σπιτάκι.

Τζένη Μπότση: To υπέροχο gingerbread house που έφτιαξε με την Αλίκη

Τον Νοέμβριο του 2019 η Τζένη Μπότση έγινε μητέρα. Η ηθοποιός και ο Αλέξανδρος Μιχαλάς, απέκτησαν ένα γλυκό κορίτσι. Την Αλίκη.

«Ονόμασα την κόρη μου Αλίκη. Ο Μιχάλης Μαρίνος μου είπε πως έκανα το όνομα του Φίνου πραγματικότητα. Μια Τζένη και μια Αλίκη μαζί. Εκεί το συνειδητοποίησα. Το όνομα Αλίκη ήρθε γιατί ξεκινάει από -α και όλη η οικογένεια του Αλέξανδρου είναι με -α. Και ήταν κάτι που το ήθελε. Και επίσης η Αλίκη γιορτάζει της Αγίας Μαρίνας. Μαρίνα λένε τη μαμά και την ανιψιά μου. Οπότε γιορτάζουν όλες μαζί», είχε πει στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ, όταν ρωτήθηκε για την επιλογή του ονόματος της μικρής.

Η Τζένη Μπότση προστατεύει την προσωπική της ζωή, όπως έκανε πάντα, γι’ αυτό και οι φορές που βλέπουμε την ίδια και την κόρη της σε δημοσιεύματα είναι σπάνιες. Οι φωτογραφίες που βλέπουμε με την μικρή Αλίκη είναι εκείνες που επιλέγει η ηθοποιός να αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως έκανε και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μαμά και κόρη έφτιαξαν gingerbread σπιτάκι

Την ιστορία για τα gingerbread σπιτάκια σας την έχουμε πει (δείτε τη εδώ αν δεν την ξέρετε). Πρόκειται για μια δραστηριότητα που φέρνει τα παιδιά ακόμη πιο κοντά στους γονείς τους και περνούν δημιουργικό χρόνο μαζί. Άλλωστε η Τζένη Μπότση, φροντίζει η Αλίκη να περνά υπέροχα ό,τι και αν κάνουν.

Είτε πρόκειται να πάει για μάθημα ιππασίας...

kori-mpotsi-ippasia.jpg

Είτε να επισκεφθεί το σχολείο της μαμάς της (φωτογραφία που δημοσίευσε γεμάτη συγκίνηση η Τζένη Μπότση)...

mpotsi-kori-sxoleio.jpg

Είτε πρόκειται να φτιάξουν μαζί υπέροχα ζαχαρωτά σπιτάκια.

gingerbread-spitakia-mpotsi.jpg
spitakia-mpotsi.jpg

Τον περασμένο Νοέμβριο στην εκπομπή Ελένη, η Τζένη Μπότση είχε μιλήσει για την μικρή Αλίκη και είχε αποκαλύψει μερικά από τα χαρακτηριστικά της: «Η κόρη μου είναι τσαχπίνα, μιλάει πολύ, είναι αστεία, είναι σαν εμένα. Δεν έχει γίνει ακόμα δύο, φαίνεται λίγο μεγαλύτερη από την ηλικία της κι έχει πάρει το ύψος μου», είπε αυτοσαρκαζόμενη η ηθοποιός.

aliki-mpotsi-kori.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved