Τζένη Μπότση: Κούρεψε για πρώτη φορά την κόρη της Αλίκη

Η ηθοποιός κούρεψε για πρώτη φορά την 3,5 ετών κόρη της!

Τζένη Μπότση: Κούρεψε για πρώτη φορά την κόρη της Αλίκη

Η Τζένη Μπότση ένιωσε μεγάλη συγκίνηση: πρώτον γιατί κούρεψε για πρώτη φορά την 3,5 ετών κόρη της και δεύτερον γιατί ο κομμωτής που ανέλαβε να της κόψει τα μαλλιά δεν ήταν άλλος από τον πολύ καλό της φίλο (και φίλο της Αλίκης φυσικά) Πάνο Καλλίτση.

Οι αναρτήσεις που έκανε ήταν αρκετά τρυφερές μιας και δείχνουν όχι μόνο την αδυναμία που έχει ο Πάνος Καλλίτσης στην μικρή Αλίκη (και το αντίστροφο) αλλά και πόσο συγκινημένη ήταν η ηθοποιός που έκοψε και κράτησε τα πρώτα μαλλάκια της κόρης της.

«Ήρθε η ώρα για το πρώτο κούρεμα της ζωής της... θα της το κάνει ένας φίλος της... την παρακάλεσα να πει στον φίλο της, αν μπορεί να κουρέψει και εμένα.», έγραψε κάτω από την πρώτη ανάρτηση που δείχνει τον κομμωτή να παίζει με την μικρή του φίλη.

Ακολούθησε η φωτογραφία που δείχνει την Αλίκη να απολαμβάνει το λούσιμο των μαλλιών της και φυσικά τη διαδικασία κουρέματος, όπου όπως σχολίασε και η Τζένη Μπότση, «Το ζει σαν να το κάνει κάθε μέρα».

Όπως ήταν αναμενόμενο η ηθοποιός κράτησε τα πρώτα μαλλάκια της κόρης της με ένα ιδιόχειρο σημείωμα του Πάνου Καλλίτση. Στην κάρτα αναφέρεται όχι μόνο η ημερομηνία που έκοψε τα πρώτα της μαλλάκια αλλά και ποιος την κούρεψε.

Εκτός από την Αλίκη όμως, κουρεύτηκε και η Τζένη Μπότση. Βλέπετε «εκμεταλλεύτηκε» τη φιλία της κόρης της και άδραξε την ευκαιρία να την περιποιηθεί ο γνωστός κομμωτής.

Το αποτέλεσμα μάνας και κόρης; Εντυπωσιακό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved