Νικολέττα Ράλλη: Με στολή νεράιδας η κόρη της δίπλα στη θάλασσα

Μία νέα φωτογραφία της κόρης της δημοσίευσε η Νικολέττα Ράλλη.

Νικολέττα Ράλλη: Με στολή νεράιδας η κόρη της δίπλα στη θάλασσα

Η Νικολέττα Ράλλη μοιράζεται συχνά σκέψεις και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της μέσω Instagram και έχει αποκτήσει το δικό της κοινό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αρκετά συχνές πια είναι και οι αναρτήσεις με την κόρη της, Σοφία. Το κοριτσάκι θα γίνει τριών ετών το καλοκαίρι και είναι σε μία ηλικία που δε σταματά να ανακαλύπτει ό,τι υπάρχει γύρω της. Είναι γλυκύτατη και όπως μας έχει δείξει πολλές φορές η παρουσιάστρια μέσα από το Instagram της, έχει στιλ… από κούνια.

Παρακάτω η Σοφία με δερμάτινο jacket, τζιν και κότσο…

nikoletta-ralli-stil-koris.jpg

Ακόμα μία φωτογραφία της μικρούλας με ολόσωμη ροζ φόρμα και glitter-ένα sneakers.

nikoletta-ralli-kori-fashion-icon.jpg

Την πιο πρόσφατη φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε η Νικολέττα Ράλλη με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. Η μικρή Σοφία φορά τη στολή Νεράιδας και παίζει δίπλα στην ακροθαλασσιά.

«"Τα κορίτσια, είναι ευλογία" κάποτε μου είχαν πει και πολύ κακώς δεν είχα "πιάσει" τι ακριβώς σήμαινε η πρόταση αυτή. Ίσως αν είχα καταλάβει, κάποια πράγματα να τα σκεφτόμουνα ή να τα έκανα εντελώς διαφορετικά… Την ξανάκουσα αυτή την φράση, όταν ήμουνα έγκυος και έμαθα ότι περιμένω κορίτσι♥️ Τότε είχα πια την ευκαιρία να το ζήσω από την αρχή και να καταλάβω και το γιατί…

Χρόνια πολλά σε όλες! #internationalwomensday» έγραψε στην ανάρτησή της.

nikoletta-ralli-kori-thalassa.jpg

Δείτε ακόμα περισσότερες απολαυστικές φωτογραφίες της μικρής Σοφίας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved