Νικολέττα Ράλλη: «Φάσιο άικον» η κόρη της - Ποζάρει στον φακό με ολόσωμη ροζ φόρμα και κότσο

Μία ακόμα απολαυστική φωτογραφία της κόρης της δημοσίευσε η Νικολέττα Ράλλη.

Νικολέττα Ράλλη: «Φάσιο άικον» η κόρη της - Ποζάρει στον φακό με ολόσωμη ροζ φόρμα και κότσο

Η Νικολέττα Ράλλη έχει χιούμορ και αυτό φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στο Instagram. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι έχει αποκτήσει ένα πιστό κοινό που περιμένει πώς και πώς τα γνωστά Q&A της με τις αφοπλιστικές και ειλικρινείς απαντήσεις της, τις συμβουλές της.

Το χιούμορ της φαίνεται βέβαια και μέσα από τις αναρτήσεις με τη μικρή Σοφία. Η παρουσιάστρια απαθανατίζει την κόρη της σε διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της, τα οποία πάντα συνοδεύει και με χιουμοριστικά σχόλια. Το ίδιο έκανε και στην πρόσφατη ανάρτησή της με την μικρή Σοφία. Η Νικολέττα Ράλλη τη φωτογράφισε στον πεζοδρόμιο και το κοριτσάκι κάνει μία τρελή πόζα φορώντας ολόσωμη φόρμα, γυαλιά ηλίου και με κότσο στα μαλλιά. «Φάσιο Άικον» έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

nikoletta-ralli-kori-fashion-icon.jpg

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Νικολέττα Ράλλη αναρτά φωτογραφίες για το στιλ της κόρης της. Πρόσφατα είχε δημοσιεύσει μία ακόμα φωτογραφία με την μικρούλα να ποζάρει στον φακό με δερμάτινο jacket, τζιν και sneakers.

nikoletta-ralli-stil-koris.jpg

Η μικρή Σοφία είναι 2,5 ετών σε μία ηλικία που δε σταματά να εξερευνά ό,τι υπάρχει γύρω της, να δοκιμάζει νέες δραστηριότητες, να παίζει. Η παρουσιάστρια συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από όλα όσα κάνουν μαζί μέσα στη μέρα και δίνει συμβουλές σε άλλες μαμάδες και όχι μόνο.

https://www.instagram.com/p/CkYV8QiIraY
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved