Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της ταΐζει τον φίλο της τον ουρακοτάγκο

Η μικρή φόρεσε στον λούτρινο ουρακοτάγκο μέχρι και σαλιάρα σιλικόνης. 

Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της ταΐζει τον φίλο της τον ουρακοτάγκο
Η Μαρία Ηλιάκη έκανε μια αστεία ανάρτηση με την κόρη της Instagram@ marakiiliaki

Η Μαρία Ηλιάκη μπορεί να απέχει τηλεοπτικά αυτό το διάστημα ωστόσο ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό γυρίσματα για τη νέα εκπομπή Flashback που θα συμπαρουσιάζει με τον Νικόλα Ράπτη.

Τα γυρίσματα συνέπεσαν και με τη μετακόμιση που είχε προγραμματίσει μετά την απόφαση τόσο της ίδιας όσο και του συντρόφου της Στέλιου Μανουσάκη, να μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα.

Μέσα στο γενικότερο τρέξιμο και τις υπόλοιπες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Μαρία Ηλιάκη έχει και τη φροντίδα της κόρης της.

Με την Κατερίνα περνά πολύ από τον χρόνο της και απολαμβάνει πραγματικά τα παιχνίδια μαζί της.

Όταν η μικρή δεν την …τυλίγει με το αλουμινόχαρτο ή

iliaki-paixnidi-me-tin-kori-tis2.jpg

δεν κυκλοφορεί με το ψάθινο καλάθι στο κεφάλι της...

iliaki-me-kori1.jpg

αφοσιώνεται στον φίλο της τον ουρακοτάγκο.

Σε insta story που δημοσίευσε η παρουσιάστρια η μικρή Κατερίνα έχει τον λούτρινο ουρακοτάγκο στο καρεκλάκι, του έχει φορέσει σαλιάρα σιλικόνης και τον ταΐζει.

malia-iliaki-kori-taizei-ourakotagko.jpg

Οι αναρτήσεις της με την κόρη της στο Instagram

Παρότι η Μαρία Ηλιάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ανεβάζει συχνά stories οι φωτογραφίες που αναρτά με τη μοναχοκόρη της δεν είναι τόσες πολλές. Από τις πιο πρόσφατες είναι αυτή από τη βόλτα τους στο ενυδρείο στις αρχές Φεβρουαρίου.

marakiiliaki-kori.jpg

«H μητρότητα είναι ένα ταξίδι»

Η Μαρία Ηλιάκη εκτός από τα insta stories που ανεβάζει, ανά διαστήματα κάνει και ορισμένες αναρτήσεις στις οποίες μοιράζεται τη δική της εμπειρία ως μαμά.

marakiiliaki-kori1.jpg

Σε μία από αυτές είχε γράψει:

«Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι… Δεν υπάρχει Οδηγός Του Καλού Γονιού υπάρχει όμως το ένστικτο και αργότερα η εμπειρία που είναι πολύ σπουδαίος δάσκαλος. Αν έχεις γίνει γονιός για πρώτη φορά προσπάθησε να μην ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου…είναι πολλά αυτά που θα ακούσεις, πολλές οι γνώμες και ακόμη περισσότερες οι συμβουλές. Τα προγράμματα των άλλων είναι υπέροχα μπορεί όμως να μην ταιριάζουν σε σένα κ το μωρό σου. Και να θυμάσαι πως αν νιώσεις ένα βάρος να σε λυγίζει γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και δύσκολα στην αρχή…πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου…κλάψε φώναξε ζητά βοήθεια κ να είσαι πάντα επιεικής με σένα ..Πες «χρειάζομαι ένα λεπτό» και πάρ’το! Θυμήσου ότι είσαι άνθρωπος και κανείς ό,τι καλύτερο μπορείς».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved