Μαρία Ηλιάκη: Το νέο παιχνίδι που ενθουσίασε την κόρη της

Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να αντισταθεί και δημοσίευσε στιγμιότυπο της Κατερίνας με το νέο της …παιχνίδι.

Μαρία Ηλιάκη: Το νέο παιχνίδι που ενθουσίασε την κόρη της

Τρέχει και δε φτάνει την περίοδο αυτή η Μαρία Ηλιάκη. Από τη μια τα γυρίσματα της εκπομπής «ΑΝΤ1 flashback» με τον Νικόλα Ράπτη κι από την άλλη, οι ετοιμασίες για τη μετακόμιση στο νέο της σπίτι.

Ως γνωστόν η παρουσιάστρια με τον σύντροφό της, γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη, πήραν την απόφαση να μείνουν μόνιμα στην Αθήνα καθώς και οι δύο δραστηριοποιούνται επαγγελματικά πλέον στην Ελλάδα.

Μέσα σε όλο αυτό το τρέξιμο, η Μαρία Ηλιάκη, προσπαθεί να περνά χρόνο και με τη μοναχοκόρη της.

maria-iliaki-kori-suntrofos-(4).jpg

Η Κατερίνα, που θα γίνει 2 ετών τον προσεχή Μάϊο, είναι στη φάση που ανακαλύπτει και μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα.

Της αρέσουν, όπως στα περισσότερα παιδιά αυτής της ηλικίας, τα αυτοσχέδια παιχνίδια και ενθουσιάζεται όταν ανακαλύπτει στην κουζίνα και το σπίτι πράγματα που μπορεί να χρησιμοποιήσει αλλιώς.

Όπως για παράδειγμα το αλουμινόχαρτο, με το οποίο τύλιξε το λαιμό της μαμάς της και στη συνέχεια το κεφάλι…

iliaki-paixnidi-me-tin-kori-tis1.jpg

Χθες, η Κατερίνα ανακάλυψε κάτι άλλο. Πήρε το ψάθινο καλάθι, το φόρεσε στο κεφάλι και ξεκίνησε τις βόλτες μέσα στο σπίτι.

iliaki-me-kori1.jpg

« Το νέο της παιχνίδι!», σχολίασε η Μαρία Ηλιάκη σε Insta Story που ανέβασε.

«H μητρότητα είναι ένα ταξίδι»

Η Μαρία Ηλιάκη εκτός από τα insta stories που ανεβάζει, ανά διαστήματα κάνει και ορισμένες αναρτήσεις στις οποίες μοιράζεται τη δική της εμπειρία ως μαμά.

https://www.instagram.com/p/CjGJsuwIh9_

Σε μία από αυτές είχε γράψει:

«Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι… Δεν υπάρχει Οδηγός Του Καλού Γονιού υπάρχει όμως το ένστικτο και αργότερα η εμπειρία που είναι πολύ σπουδαίος δάσκαλος. Αν έχεις γίνει γονιός για πρώτη φορά προσπάθησε να μην ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου…είναι πολλά αυτά που θα ακούσεις, πολλές οι γνώμες και ακόμη περισσότερες οι συμβουλές. Τα προγράμματα των άλλων είναι υπέροχα μπορεί όμως να μην ταιριάζουν σε σένα κ το μωρό σου. Και να θυμάσαι πως αν νιώσεις ένα βάρος να σε λυγίζει γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και δύσκολα στην αρχή…πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου…κλάψε φώναξε ζητά βοήθεια κ να είσαι πάντα επιεικής με σένα ..Πες «χρειάζομαι ένα λεπτό» και πάρ’το! Θυμήσου ότι είσαι άνθρωπος και κανείς ό,τι καλύτερο μπορείς».

https://www.instagram.com/p/CiM0cIeMpjV
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved