Μαρία Ηλιάκη: Ο σύντροφός της έχει αγκαλιά την κόρη τους και της διαβάζει

Η Μαρία Ηλιάκη απαθανάτισε τον Στέλιο Μανουσάκη με την κόρη τους.

Μαρία Ηλιάκη: Ο σύντροφός της έχει αγκαλιά την κόρη τους και της διαβάζει

Η Μαρία Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους βρίσκονται στην Αθήνα.

Το ζευγάρι έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει, να δει φίλους και να απολαύσει τις ομορφιές της πρωτεύουσας τώρα που λείπει αρκετός κόσμος.

Η γνωστή παρουσιάστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε αρκετές αναρτήσεις από την παραμονή τους στην Αθήνα.

Αυτή όμως που ξεχωρίσαμε είναι το τρυφερό στιγμιότυπο όπου ο Στέλιος Μανουσάκης έχει αγκαλιά την κόρη του και της διαβάζει ένα παιδικό βιβλίο.

iliaki.jpg

Η αξία του παιδικού βιβλίου

Το βιβλίο μορφώνει, βελτιώνει την κριτική και την αντίληψη, ακονίζει το μυαλό. Κάνει το παιδί πιο έξυπνο, όπως έχει βρεθεί μέσα από συσχετίσεις με παιδιά που δεν διαβάζουν. Λογικό, αν το σκεφτεί κανείς, εφόσον προσφέρονται πληροφορίες και γνώση που συνήθως συνοδεύονται από λογική τεκμηρίωση. Δίνει ερεθίσματα και τροφή για σκέψη, δίνει το περιθώριο πειραματισμού, δοκιμής του σωστού και του λάθους και ότι συνεπάγεται αυτή η δοκιμή, μέσα από περιπέτειες, ήρωες, διαφορετικές προσωπικότητες και καταστάσεις.

https://www.instagram.com/p/CdDpcx9s5cI

Ηλιάκη – Μανουσάκης : ένα ευτυχισμένο ζευγάρι

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έγιναν γονείς τον Μάιο του 2021. Η μικρή Κατερίνα τους άλλαξε μία τη ζωή μια για πάντα και οι ακόλουθοι της παρουσιάστριας δε χορταίνουν να βλέπουν τις απολαυστικές αναρτήσεις της με τη μικρούλα.

Όπως είχε γράψει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια σε ένα ποστ της : «Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι… Δεν υπάρχει Οδηγός Του Καλού Γονιού υπάρχει όμως το ένστικτο και αργότερα η εμπειρία που είναι πολύ σπουδαίος δάσκαλος. Αν έχεις γίνει γονιός για πρώτη φορά προσπάθησε να μην ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου…είναι πολλά αυτά που θα ακούσεις, πολλές οι γνώμες και ακόμη περισσότερες οι συμβουλές. Τα προγράμματα των άλλων είναι υπέροχα μπορεί όμως να μην ταιριάζουν σε σένα κ το μωρό σου. Και να θυμάσαι πως αν νιώσεις ένα βάρος να σε λυγίζει γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και δύσκολα στην αρχή…πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου…κλάψε φώναξε ζητά βοήθεια κ να είσαι πάντα επιεικής με σένα ..Πες «χρειάζομαι ένα λεπτό» και πάρ’το! Θυμήσου ότι είσαι άνθρωπος και κανείς ό,τι καλύτερο μπορείς».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved