Μαρία Ηλιάκη: Η νέα φωτογραφία με την κόρη της είναι άκρως εντυπωσιακή

Μαμά και κόρη πήγαν βόλτα και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Μαρία Ηλιάκη: Η νέα φωτογραφία με την κόρη της είναι άκρως εντυπωσιακή

Τρέχει και δε φτάνει η Μαρία Ηλιάκη. Μετά την απόφασή της με τον Στέλιο Μανουσάκη να μείνουν μόνιμα στην Αθήνα, βρήκαν καινούριο σπίτι και μόλις μετακόμισαν. Πυρετώδεις είναι παράλληλα οι προετοιμασίες για τον θρησκευτικό γάμο και τη βάφτιση της μικρής Κατερίνας, αλλά και για την νέα εκπομπή Flashback που θα συμπαρουσιάζουν Μαρία Ηλιάκη και Νικόλας Ράπτης.

Στην καθημερινότητά της περνάει με την κόρη της όσο περισσότερο χρόνο. Κάνουν βόλτες, παίζουν και δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί απολαυστικά και αστεία στιγμιότυπα με την κόρη της.

Η νέα φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με την Κατερίνα

Μία νέα φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε πριν από λίγο η Μαρία Ηλιάκη. Μαμά και κόρη πέρασαν χρόνο μαζί, πήγαν βόλτα και φωτογραφήθηκαν μπροστά από ένα εντυπωσιακό ενυδρείο.

«Μία τέλεια μέρα μαμάς και κόρης»

Μαρία Ηλιάκη: Οι χιουμοριστικές αναρτήσεις με την κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Το χιούμορ της είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της που αγαπούν οι ακόλουθοί της, όπως και ο καυστικός σχολιασμός της.

Με την κόρη της οι χιουμοριστικές αναρτήσεις δεν είναι και λίγες. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω βίντεο.

https://www.instagram.com/p/CYn5pPlJu4r

Ακόμα μερικά χιουμοριστικά στιγμιότυπα μαμάς και κόρης είναι αυτά με το αυτοσχέδιο παιχνίδι με το αλουμινόχαρτο. Η Κατερίνα ενθουσιάστηκε με το τι μπορεί να κάνει με αυτό το υλικό και μεταξύ άλλων, αποφάσισε να τυλίξει τη μαμά της με αλουμινόχαρτο. Αρχικά της το έβαλε γύρω από το λαιμό και στη συνέχεια στο κεφάλι.

iliaki-paixnidi-me-tin-kori-tis2.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved