Πέγκυ Σταθακοπούλου: Οι ευχές και η φώτο για τα γενέθλια της 19χρονης κόρης της

H ηθοποιός ευχήθηκε στη μοναχοκόρη της κάνοντας μια πολύ τρυφερή ανάρτηση.

 

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Οι ευχές και η φώτο για τα γενέθλια της 19χρονης κόρης της
H Πέγκυ Σταθακοπούλου με την κόρη της σε ταξίδι στο εξωτερικό

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου έχει μια πολύ στενή σχέση με την κόρη της Χριστίνα.

Ακόμα και τώρα που είναι πλέον φοιτήτρια Ιατρικής στην Κρήτη, η επικοινωνία τους είναι συχνή και προσπαθούν να περνούν χρόνο μαζί ταξιδεύοντας με κάθε ευκαιρία, εντός και εκτός Ελλάδας.

peggy.stathakopoulou-me-kori1.jpg

Η ηθοποιός είναι πολύ περήφανη για την κόρη της και την καμαρώνει καθώς μεγαλώνει και πετυχαίνει τους στόχους της.

Μάλιστα πριν μερικές ημέρες με αφορμή τα γενέθλιά της (21/2) ανάρτησε μια ακόμα φωτογραφία της Χριστίνας γράφοντας τα εξής:

«Λατρεμένη μου Χρόνια πολλά και χαρούμενα! Ατίθαση 19αρα μου σε θαυμάζω και σε χαζεύω καθώς προχωράς το δικό σου δρόμο! Μου λείπεις πολλές στιγμές αλλά ξέρω πως είσαι ευτυχισμένη κι εγώ πρέπει να βρω καινούργια βήματα! Να σε χαιρόμαστε αγάπη της ζωής μου».

peggy.stathakopoulou-genethlia-koris.jpg

Η αγάπη της κόρης της

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μαζί με την κόρη της, Χριστίνα είχαν μιλήσει παλιότερα στην εκπομπή «Ελένη» για το ιδιαίτερο δέσιμό τους.

Η Χριστίνα είπε χιουμοριστικά πως το μεγάλο ατού της μαμάς της είναι η μαγειρική ενώ η ηθοποιός αποκάλεσε την κόρη της ζιζάνιο. Το πείραγμα μεταξύ τους είναι το στοιχείο που κάνει τη σχέση τους ξεχωριστή, είπαν, και νιώθουν πως είναι κοντά και σαν ψυχές.

https://www.instagram.com/p/ClOrjVbIv5T

«Από μικρή ήξερα ότι ο κόσμος γνωρίζει τη μαμά μου, μας σταματούσαν στο δρόμο και μας μιλούσαν. Αλλά τα τελευταία χρόνια κατάλαβα και εκτίμησα τη δουλειά της και τώρα συγκινούμαι», είχε πει η Χριστίνα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που έκανε για επτά χρόνια μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος. Δήλωσε τρελαμένη με την κόρη της λέγοντας ότι εκτιμάει κάθε στιγμή που περνάει μαζί της.

https://www.instagram.com/p/Ci8CdwErw7C

«Η κόρη μου με αγαπάει με τον τρόπο που θέλω να με αγαπάνε. Η ζωή μου τρέχει παράλληλα με την Χριστίνα», είχε πει χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved