Αυτή είναι η κούκλα κόρη της Πέγκυς Σταθακοπούλου (pics)

Η κόρη της Πέγκυς Σταθακοπούλου είναι μια κούκλα και διακρίνεται στον αθλητισμό.

Αυτή είναι η κούκλα κόρη της Πέγκυς Σταθακοπούλου (pics)

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου και ο Αλέξανδρος Καλδής απέκτησαν μαζί μια πανέμορφη κόρη, την Χριστίνα. Αν και οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους τα τελευταία χρόνια, έχουν ως προτεραιότητα την έφηβη κόρη τους η οποία μάλιστα είναι επταθλήτρια και 4η Πανελληνιονίκης.

Ο λογαριασμός της καταξιωμένης ηθοποιού έχει αρκετές αναρτήσεις από την 17χρονη Χριστίνα, με πιο πρόσφατη αυτή που τη δείχνει να χαμογελά γεμάτη ευτυχία.

"Σε λατρεύω!!!❤️Σε λίγο μαζί?", σχολίασε και αμέσως τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή. Πώς να μην πέσουν, αφού η Χριστίνα , μπορεί να μοιάζει στον μπαμπά της, όμως έχει το βλέμμα και το χαμόγελο της μητέρας της.

Ο αθλητισμός στη ζωή της κόρης της

Πριν από έναν χρόνο περίπου, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι η κόρη της βγήκε 4η πανελληνιονίκης και η χαρά της ήταν απερίγραπτη: "Η Χριστίνα μας επταθλήτρια και 4η από χθες πανελληνιονίκης!?Σ´ ευχαριστώ αγαπημένη μου κόρη♥️♥️ για το πάθος και την δύναμη με την οποία ζεις και αγωνίζεσαι πάντα. Εύχομαι σε όλη σου την ζωή να λάμπεις όπως τώρα!!!♥️♥️"


https://www.instagram.com/p/CDyDChFJ7rd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν μερικές εβδομάδες, ακόμη ένας τίτλος ήρθε να προστεθεί στις προσπάθειες που κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

"Το κοριτσάκι μου ?Ασημένια στον Διασυλλογικό Πανελλήνιο Αγώνα Επτάθλου Κ18 σήμερα! Όταν η επιμονή και η σκληρή δουλειά θριαμβεύουν. Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους νέους αθλητές μας , τα παιδιά μας! Ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην προπονήτρια Φωτεινή Κατσινέλη ! Κι δυο σβουριχτά φιλιά????".


https://www.instagram.com/p/CON3K13F5RS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί η ίδια να μην μπορούσε να βρίσκεται δίπλα της, όμως η σκέψη της και η αγάπη της ήταν εκεί. "Το κοριτσάκι μου αγωνίζεται στο ΣΕΦ για το Πανελλήνιο Κλειστό Πεντάθλου Γυναικών τώρα! Δεν επιτρέπεται να είμαι κοντά της! Όμως είναι δίπλα της η προπονήτριά της Φωτεινή Κατσινέλη! Χίλια ευχαριστώ σ´ αυτήν την υπέροχη γυναίκα! Για την αγάπη και την υποστήριξη στο παιδί μου! Γιατί υπάρχουν και αυτοί οι προπονητές και είναι οι περισσότεροι! Καλή επιτυχία αγάπη μου!❤️❤️❤️❤️❤️"


https://www.instagram.com/p/CLOQRbwFIBm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι φωτογραφίες με την κόρη της όλες είναι ξεχωριστές και όλες δείχνουν πόσο περήφανη είναι για αυτό το σπουδαίο πλάσμα που έχει μεγαλώσει και που τη γεμίζει μόνο στιγμές περηφάνιας, ευγνωμοσύνης, χαράς και ευτυχίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved