Πέγκυ Σταθακοπούλου: Νέα φωτογραφία με την φοιτήτρια κόρη της

Μαμά και κόρη ποζάρουν χαμογελαστές στον φακό.

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Νέα φωτογραφία με την φοιτήτρια κόρη της

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου έχει πολύ στενή σχέση με την μοναχοκόρη της, Χριστίνα.

Παρότι την έχει…αποχωριστεί καθώς είναι πλέον φοιτήτρια Ιατρικής στην Κρήτη με κάθε ευκαιρία συναντιούνται όσο πιο συχνά μπορούν.

Το ταξίδι στις Βρυξέλλες

Τον περασμένο μήνα πήγαν μαζί ταξίδι στις Βρυξέλλες και η ηθοποιός δημοσίευσε την ακόλουθη φωτογραφία με το εξής σχόλιο: «Η χαρά είναι κατάκτηση».

https://www.instagram.com/p/ClOrjVbIv5T

Η κόρη της είναι ό,τι σημαντικότερο έχει στη ζωή της

Όπως έχει εξομολογηθεί, η κόρη της δεν ήρθε εύκολα στη ζωή της καθώς προσπαθούσαν με τον πρώην σύζυγό της για πάνω από 7 χρόνια να αποκτήσουν παιδί.

Όμως, μετά από πολλές προσπάθειες και θεραπείες, η κόρη τους γεννήθηκε την πιο κατάλληλη στιγμή και είναι ό,τι σημαντικότερο έχει συμβεί στη ζωή της.

Παρότι έχει χωρίσει με τον Αλέξανδρο Καλδή μετά από 15 χρόνια γάμου, η σχέση τους παραμένει άριστη.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», είχε μιλήσει με τα πιο θερμά λόγια για τον πρώην σύζυγό της:

«Η σχέση μου δεν τον άνδρα μου είναι μια πολύ ισχυρή σχέση ζωής. Πολλά ζευγάρια περνάνε φάσεις που χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν εκείνοι και η σχέση τους. Δεν θα χαρακτήριζα την σχέση μου μαζί του έναν κλειστό κύκλο».

https://www.instagram.com/p/Ckq-v1Er3QL

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην κόρη της Χριστίνα, η οποία είναι η μεγάλη της αδυναμία. « Με την κόρη μου δεν μοιάζουμε εξωτερικά, δεν ξέρω καν αν μοιάζουμε σαν χαρακτήρες, αλλά οι ψυχές και τα θέλω μας συναντιούνται ανά δέκατα του δευτερολέπτου», είχε πει χαρακτηριστικά.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved