Αυτή είναι η εντυπωσιακή κόρη της Πέγκυς Σταθακοπούλου (pics)

Η κόρη της είναι 15 ετών και είναι μια κούκλα!

Αυτή είναι η εντυπωσιακή κόρη της Πέγκυς Σταθακοπούλου (pics)

Οι φωτογραφίες με την κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λιγοστές. Είναι αρκετές όμως για να δείτε πόσο υπέροχη και πόσο όμορφη είναι η κόρη της Πέγκυς Σταθακοπούλου, της ηθοποιού που λατρέψαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Ταύρος με Τοξότη».

Η Χριστίνα για την Πέγκυ είναι το φως της ζωής της, όπως έχει σχολιάσει η ίδια η ηθοποιός σε μια φωτογραφία της κόρης της.

Τα Χριστούγεννα του 2018 έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου της Πέγκυς Σταθακοπούλου και του Αλέξανδρου Κάλδη. Το ζευγάρι χώρισε μετά από 15 χρόνια γάμου αθόρυβα και με αξιοπρέπεια. Μόνο οι άνθρωποι από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον γνώριζαν αυτή την εξέλιξη.

Οι δυο τους έζησαν μαζί 22 χρόνια και μέσα σε αυτό το διάστημα απέκτησαν την εντυπωσιακή και πανέμορφη κόρη, Χριστίνα.

Η Χριστίνα, είναι η προτεραιότητά τους και για τους δύο.

Φωτογραφίες της υπάρχουν στον προσωπικό λογαριασμό της ηθοποιού, που εκείνη δημοσιεύει μόνο όταν έχει λόγο. Για παράδειγμα όταν η Χριστίνα έχει γενέθλια, αρχίζει το σχολείο ή βγαίνει βόλτα με τη μητέρα της.

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί, μαζί με τα σχόλια που τις έχει συνοδεύσει η Πέγκυ Σταθακοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved