Μαντώ Γαστεράτου: Miss Μπούτια η κόρη της – Η ξεκαρδιστική ανάρτησή της

H παρουσιάστρια δημοσίευσε νέα και αστεία στιγμιότυπα με την Κυβέλη. 

Μαντώ Γαστεράτου: Miss Μπούτια η κόρη της – Η ξεκαρδιστική ανάρτησή της

Οι αναρτήσεις που κάνει η Μαντώ Γαστεράτου με τα παιδιά της είναι απλά απολαυστικές.

Της αρέσει να αυτοσαρκάζεται και κυρίως να παρουσιάζει τα πράγματα όπως είναι κι όχι όπως φαίνονται στα social media.

madogasteratou-paidia.jpg

Δεν είναι τυχαίο ότι με κάθε της ανάρτηση ταυτίζονται πολλές, παρά πολλές μαμάδες. Όπως με εκείνη στην οποία περιέγραφε πώς έκοψε την πιπίλα στον γιο της.

«INSTAGRAM 🔴

Σήμερα η μικρή μας ιστορία είχε περιπέτεια στον καταρράκτη της Ραπεντωσας! Πήγαμε για να αποχαιρετησουμε τις πιπιλες του Γιώργου μιας κι είχα την "φαεινή ιδέα" να του πω πως τις χρειάζεται η μαμά βατραχινα για να τις δώσει στα μωρά βατραχάκια! Τα λόγια λοιπόν έγιναν πράξη (όχι ακριβώς δλδ γιατί στην πραγματικότητα έκανα ότι τις πέταξα στο ποτάμι και τις έκρυψα στην τσέπη μου για να μην πετάμε σκουπίδια στην φύση). Αφού έγινε το τελετουργικό κάναμε μια ωραία βόλτα τριγύρω και φύγαμε :) να πάτε κι εσείς αν σας βγάλει ο δρόμος είναι στην Αττική και είναι υπέροχα!

REALITY 🔴

... παιδιά τον κλάψαμε τον μακαρίτη αλλά έπρεπε! Ξέρω είναι δύσκολο να τα βλέπουμε να κλαίνε, να ουρλιάζουνε και να μας παρακαλουν να τους δώσουμε πίσω τις πιπιλες ή το μεταβατικό τους αντικείμενο αλλά πρέπει να απαγκιστρωθουν από το βρεφικό στάδιο όταν τα παιδάκια μας έχουν γίνει νηπιακια όπως κι εμείς βέβαια να σταματήσουμε να τους φερόμαστε σαν να είναι βρέφη. Συνηθίζω να του μιλάω με ειλικρίνεια λέγοντας του παντα την αλήθεια όμως σε αυτή την περίπτωση έχω προσπαθήσει αρκετό καιρό με κουβέντα να τις "κόψουμε" και είναι αρκετά δύσκολο. Αποφάσισα λοιπόν να ακολουθήσουμε το συγκεκριμένο τελετουργικό για να τον προετοιμάσω για σήμερα το βράδυ. Ο Θεός μαζί μας... Παμτως πιστεύω πως είναι αρκετά βοηθητικό για εκείνα να κάνουμε πράξη όσα τους λέμε ακόμα κι αν φαίνονται σαν παραμύθι...

Εσείς έχετε "κόψει" πιπίλα στα μικρά σας? Αν ναι πως ακριβώς?».

https://www.instagram.com/p/Cj506rDrFyo

Miss Μπούτια η μικρή Κυβέλη

Στις αναρτήσεις της εκτός από τον Γιώργαρο πρωταγωνιστεί και η …βασίλισσα της καρδιάς της, η μικρή Κυβέλη.

Δεν είναι ακόμα ενός έτους, θα γίνει τον προσεχή Αύγουστο, και όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι στο στάδιο που κάθε μαμά λατρεύει: έχει μπουτάκια και μυρίζει …πούδρα.

Πώς να μη «τρελαθεί» η Μαντώ Γαστεράτου; Μάλιστα τις προάλλες δημοσίευσε σε insta stories στιγμιότυπα της μικρής με τα γυμνά μπουτάκια της.

Στη μία θυμίζουν κρουασάν...

gasteratou-kori1.jpg

και στην άλλη της έχει απονείμει τον τίτλο « Μiss Μπούτια».

gasteratou-kori.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved