Μαντώ Γαστεράτου: Αγκαλιά με τον αδελφό της και τη μικρή Κυβέλη

H παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες με τον αγαπημένο της αδελφό, Χάρη. 

Μαντώ Γαστεράτου: Αγκαλιά με τον αδελφό της και τη μικρή Κυβέλη

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει μεγάλη αδυναμία στον μεγάλο της αδελφό, Χάρη.

Είναι ο "δικός της επικός αδελφός" όπως είχε γράψει χαρακτηριστικά σε ένα ποστ της λέγοντας πόσο της έχει σταθεί όλα αυτά τα χρόνια.

«Είναι ο άνθρωπος που καθημερινά με τις ώρες προσπαθούσε να με μάθει τον πολλαπλασιασμό (που ποτέ δεν κατάφερα να μάθω), αυτός που σε κάθε σκανδαλιά που κάναμε σαν παιδιά έμπαινε μπροστά και αντιμετώπιζε τις συνέπειες, αυτός που όσες φορές στο σχολείο ένοιωθα πληγωμένη, απομονωμένη και αδύναμη φρόντιζε να με βάζει στις παρέες του και να με κάνει να νοιώθω ότι ανήκω κάπου,

αυτός που όταν αντιμετώπισα το θεριό που λέγεται νευρική ανορεξία ήταν ο πρώτος που μου μίλησε ανοιχτά και με έκανε να δω την αλήθεια κατάματα, αυτός που όταν τον χρειαστώ είναι πάντα δίπλα μου! Αυτός είναι και είναι ο Χάρης @char1laos , ο δικός μου επικός αδελφός!», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαντώ Γαστεράτου.

https://www.instagram.com/p/41mkAgoC5G

Τα νέα στιγμιότυπα με τον αδελφό της

Τις γιορτές η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ήταν μαζί με την οικογένειά της. Την ημέρα των Χριστουγέννων μάλιστα φάγανε μαζί με τον μπαμπά και τον αδελφό της στο δικό της σπίτι με τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά.

gasteratou-sizigos.jpg

Δημοσίευσε μάλιστα και αρκετές φωτογραφίες όχι μόνο του γιου και της κόρης της, αλλά και του αδελφού της να παίζει με τον ανιψιό του

gasteratou-adelfos2.jpg

καθώς κι ακόμα μία μαζί με την Κυβέλη και την ίδια να χαμογελά στο φακό ευτυχισμένη.

gasteratou-adelfos.jpg

«Τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα πιο ευτυχισμένα της ζωής μου. Για εμένα η σημερινή ημέρα σημαίνει ανοιχτές πόρτες, μυρωδάτο φαγάκι στον φούρνο, χαμόγελα, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο back round, γέλια και χαρές», σχολίασε ( μεταξύ άλλων).

Τι γνωρίζουμε για τον Χάρη Γαστεράτο

Ο Χάρης Γαστεράτος είναι ο μεγάλος αδερφός της Μαντώς Γαστεράτου. Είναι γυμναστής και από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τις αναρτήσεις τους καταλαβαίνουμε ότι του αρέσουν τα ταξίδια και λατρεύει τα ανίψια του.

https://www.instagram.com/p/CcyJwJxsK8p
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved