Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα και παίζει με τα αυτοκινητάκια

Ο Γιώργος έχει μεγάλη συλλογή με τα αγαπημένα του αυτοκινητάκια. 

Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα και παίζει με τα αυτοκινητάκια

Η Μαντώ Γαστεράτου μοιράζεται αρκετές στιγμές της καθημερινότητάς της στο Instagram.

Εκείνο όμως διαφοροποιεί τις αναρτήσεις της , σε σημαντικό βαθμό από αντίστοιχες άλλων γνωστών μαμάδων, είναι ότι δεν επιλέγει να δημοσιοποιήσει τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές αλλά εκείνες που είναι αληθινές.

Την έχουμε δει κουρασμένη, άβαφτη, εξουθενωμένη δείχνοντας μέσα από τα ποστ της Instagram Vs Reality, πώς βιώνει η ίδια τη μητρότητα. Ο,τι δεν είναι όλα ρόδινα αλλά ότι υπάρχουν πολλές δύσκολες στιγμές που η κάθε μαμά – όπως και η ίδια – καλείται να αντιμετωπίσει.

https://www.instagram.com/p/CnCnqsYrAri

Δύσκολη λοχεία

Για τη δύσκολη λοχεία που είχε αλλά και για τα δύο παιδιά της μίλησε η Μαντώ Γαστεράτου στη Φαίη Σκορδά:

«Είμαι αγοροκόριτσο και καμιά φορά το παρεξηγούν αυτό. Από τότε που έγινα μητέρα είμαι πιο θηλυκή. Άργησα να συνδεθώ με το πρώτο μου παιδί γιατί δούλευα. Ήταν συνειδητή απόφασή μου να μείνω στο σπίτι με τα παιδιά. Ο μεγάλος μου γιος ζηλεύει πολύ τη μικρή. Βίωσα πολύ άσχημα το διάστημα της λοχείας μου. Το χειρότερο που έχω κάνει είναι να ψάχνω στο ίντερνετ πληροφορίες που αφορούν τα παιδιά»!

Και πρόσθεσε: «Την περίοδο της λοχείας μου δεν υπήρχε λογική, τα βίωνα όλα σε μεγάλη ένταση. Με τη μικρή είμαστε σαν σιαμαία, την έχω συνέχεια πάνω μου. Ο σύζυγός μου είναι ήρωας. Στην πρώτη μου λοχεία ήμουν τρελή, το βίωσα έντονα».

gasteratou-sizigos.jpg

Η συλλογή του Γιώργου

Η ραδιοφωνική παραγωγός έχει αδυναμία και στα δυο της παιδιά. Ο Γιώργος είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της, όπως έγραψε σε ποστ, και σε πολλές αναρτήσεις της πρωταγωνιστεί.

Τις προάλλες για παράδειγμα τον απαθανάτισε ξαπλωμένο στο πάτωμα να παίζει με την αγαπημένη του συλλογή από αυτοκινητάκια.

mando-gasteratou-gios.jpg

Ο μικρός λατρεύει επίσης τον Batman και να …πειράζει την αδελφή του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved