Μαντώ Γαστεράτου: «Η Κυριακή με δυο παιδιά is the new Monday...»

Μία ακόμα ανάρτηση με την οποία ταυτίστηκαν πολλές μαμάδες έκανε η Μαντώ Γαστεράτου.

Μαντώ Γαστεράτου: «Η Κυριακή με δυο παιδιά is the new Monday...»

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει χιούμορ, είναι ακομπλεξάριστη και αυτό αποτυπώνεται και στις αναρτήσεις της στα social media. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της, σκέψεις και πολλές φορές διακωμωδεί καταστάσεις πρωτόγνωρες για εκείνη από όταν έγινε μαμά.

1675070482934-558070828-mado-gasteratou-paidia.jfif

Τους τελευταίους μήνες οι αναρτήσεις της στο Instagram αποτυπώνουν δύο πραγματικότητες: την Instagram-ική και την ρεαλιστική. Δημοσιεύει φωτογραφίες τέλειες, αψεγάδιαστες από τη μία και από την άλλη φωτογραφίες ρεαλιστικές που κρύβουν την αλήθεια πίσω από την κάθε κατάσταση που περιγράφει.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η δημοσιογράφος περιγράφει μία Κυριακή στο σπίτι και δείχνει πώς θα εύχεται να ήταν ή πως πολλοί νομίζουν ότι είναι και πώς είναι πραγματικά.

«ΙNSTAGRAM VS REALITY

INSTAGRAM

👉Sunday Funday

👉Sunday's mood

👉Απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει...

👉Κυριακή γιορτή και σχολη

να 'ταν η βδομάδα όλη... κτλ κτλ κτλ...

REALITY

👉 Η Κυριακή με δυο παιδιά is the new Monday...

👉 Το mood της Κυριακής χαλαρό... μπούχαχα ΠΟΤΕ!

👉 Νταξ! Απ' όλες τις ημέρες η Κυριακή μ' αρέσει γιατί είμαστε όλοι μαζί...

👉Κυριακή γιορτή και σχόλη? ... άσε μας κουκλίτσα μου...»

Στις φωτογραφίες στη μία ποζάρει ανέμελη και χαλαρή πάνω σε μαξιλάρι κι από στην άλλη με την μπέμπα αγκαλιά και τον Γιώργαρο να προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή της. Μαντέψτε ποια εικόνα αντιστοιχεί στην πραγματικότητα!

Από τις πιο απολαυστικές «Instagram Vs Reality» αναρτήσεις της είναι και η παρακάτω για το σώμα της μετά τον τοκετό. Γράφει λοιπόν στο προφίλ της:

«ΙNSTAGRAM VS REALITY

INSTAGRAM

Η νέα εποχή θέλει γυναίκες με καμπύλες τύπου μέση δαχτυλίδι στήθος πεπονάτο και περιφέρεια αεροδρόμιο! Όσες είναι "τυχερές" και είναι έτσι το σκαρί τους θεωρούνται καρασεξουάλες γυναικάρες! Φυσικά ούτε λόγος για κυτταρίτιδες και τέτοια του διαβόλου... Απαπαπα αυτά τα έχουν οι κοινές θνητές! Οι υπόλοιπες που μας γέννησε η μάνα μας με στήθος λεμονάκι και κυτταρίτιδα ως τον αστράγαλο να πάμε να πνιγούμε. Δεν μπορούμε να λεγόμαστε ινφλουενσερς...

REALITY

...βρε ουστ! Je suis trés adorable! "Πες ένα ευχαριστώ μωρή γουρούνα στο σώμα σου που έφτιαξε δύο θαύματα" είπα σήμερα στον εαυτό μου περνώντας μπροστά από τον καθρέφτη. Μετά σκέφτηκα πόσο αυστηρή και επικριτική είμαι πάλι με εμένα και συλλογίστηκα τι έχει τραβήξει 30 και χρόνια αυτό το κορμάκι. Μην τα πολυλογώ, πριν με ρουφήξει η αναβλητικότητα μου σηκώθηκα, ντύθηκα και πήγα γυμναστήριο. Πρώτη μέρα παρακαλώ μετά από 2.5 χρόνια αποχής από την γυμναστική. Περιττό να σας πω ότι είχε τρελή πλάκα! Ξεκαρδίστηκα με την πάρτη μου. Προσπαθώντας να κάνω διατάσεις ακούγονταν κρακ κρουκ τα κόκαλα μου, επιφωνήματα και φράσεις του τύπου:" ωχ, α τα τα, και αχ μάνα μου, η μέση μου..." . Ασε που γνώρισα ενδιαφέρουσες τύπισσες στο μάθημα και μια θεάρα trainer. Η απόφαση μου να πάρω την κορμάρα μου και να την φροντίσω μόνο σε καλό μου βγήκε παιδιά! Πέρασα όμορφα κι ένιωσα ότι με φροντίζω, ψυχικά και σωματικά! Κατέβηκα τις σκάλες κι ένιωσα ότι πετούσα. Γυρνώντας στον δρόμο, πέρασα από ένα ανθοπωλείο, μου πήρα λουλούδια και έφυγα προς το σπίτι! Που θέλω να καταλήξω? Στο καν’ το για εσένα... για να ξεσκουριάσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να αλλάξεις παραστάσεις μέσα στην ημέρα σου, να σου αρέσεις περισσότερο βρε αδερφέ! Στην τελική να σου πω και κάτι? "Καρντασιανό κωλο" δεν έχω και εύχομαι να μην αποκτήσω κιόλας, έχω όμως μια όμορφη ισορροπία μέσα μου που δεν θα την αντάλλαζα για κανένα π@£₩τη λόγο!»

mado-gasteratou-paidia-(2).jfif
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved