Μάρα Δαρμουσλή: Παιχνίδια με τον γιο της στο πάτωμα

Είναι ξαπλωμένη και τον σηκώνει με τα χέρια της ψηλά.

Μάρα Δαρμουσλή: Παιχνίδια με τον γιο της στο πάτωμα

Η Μάρα Δαρμουσλή μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της έχει αφήσει στην άκρη για λίγο τα επαγγελματικά της και ασχολείται με την ανατροφή του.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητα μαζί του και η ίδια νιώθει ευγνωμοσύνη για όλα όσα βιώνει αυτό το διάστημα.

Σε ένα από τα πολλά post που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό ήταν και το ακόλουθο:

«Εδώ και μέρες ψάχνω ένα post ή ένα στόρι βρε αδελφέ με συμβατικό πουρεδάκι ή έστω και μεικτή διατροφή.Το ότι δε θέλω,φοβάμαι,δε μας βγήκε,τεσπα δεν ήθελε ο μικρός άρχοντας,δε σημαίνει ότι είμαι κακιά μάνα.Μη ντρέπεσαι.Ωραίο και το BLW,αν και δεν είναι κάτι νέο παρότι παρουσιάζεται ως το νέο trend,αλλά να μη νιώθεις κι άσχημα.Δε φτάνει που δεν προλαβαίνω να ταΐζω με το δεξί, να τρώω με το αριστερό (για να δίνω το παράδειγμα και να προλάβω),να βλέπω τα χέρια του να κάνουν ΜΟΝΟ sensory game και τα κομμάτια ομελέτας να ταξιδεύουν παντού,να νιώθω και ενοχές;!Σόρυ,νοτ!Εν τω μεταξύ μόνο εγώ βλέπω τα κομμάτια φαγητού που εκσφενδονίζονται και παθαίνω σύνδρομο unicef;!Και με τόσο chia και καρποβούτυρο δε μπορώ να αμολήσω και το Στελλάκι 🐕 να χαρεί κι αυτή μεζέ..
Κάποια στιγμή θα φάει και μόνο του το παιδί,cool!
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και αγάπη γονέοι και απανταχού φροντιστές!»

maradarmousli-gios.jpg

Παιχνίδια μαζί του στο πάτωμα

Χθες, η ηθοποιός ανέβασε ακόμα ένα insta story με τον γιο της και τα παιχνίδια τους στο πάτωμα. Είναι ξαπλωμένη και τον σηκώνει ψηλά με τα χέρια της και ο μικρός είναι σαν να κάνει κατακόρυφο!

darmousli-gios.jpg

Η επιθυμία για δεύτερο παιδί

Η Μάρα Δαρμουσλή μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είχε αναφερθεί στην επιθυμία της να κάνει δεύτερο παιδί.

«Ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί. Είχα βάλει χρονικό περιθώριο μέχρι τα σαράντα για να μην κινδυνεύσουμε αμφότεροι. Με το σύζυγό μου είμαστε ερωτευμένοι. Ήθελα ένα παιδί μαζί του», είχε πει χαρακτηριστικά.

darmousli-gios-(1).jpg

Η κ. Δαρμουσλή έχει και έναν ακόμα μεγαλύτερο γιο και τόνισε πως είναι πολύ προστατευτικός μαζί της.

mara-darmousli-gios-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved