Μάρα Δαρμουσλή: Θέλει να μαγειρέψει και ο γιος την δεν την αφήνει σε ησυχία

Το chefάκι της δεν την αφήνει να μαγειρέψει.

Μάρα Δαρμουσλή: Θέλει να μαγειρέψει και ο γιος την δεν την αφήνει σε ησυχία

Η Μάρα Δαρμουσλή, έκανε μια ανάρτηση με την οποία πολλές μαμάδες με μικρό παιδί θα ταυτιστούν.

Κι αυτό γιατί σίγουρα θα έχουν βρεθεί, όχι μία άλλα πολλές φορές, στην ίδια θέση με την ηθοποιό.

Τη βλέπουμε λοιπόν να είναι στην κουζίνα και να προσπαθεί να μαγειρέψει έχοντας τον γιο της στα πόδια της. Ο μικρός την τραβάει διεκδικώντας την προσοχή της.

darmousli-mara-me-gio1.jpg

«Αυτό πιάνεται μαγειρική υπό πίεση;» έγραψε με χιούμορ το πρώην μοντέλο κάνοντας tag στον σύζυγό της, σεφ, Βασίλη Τσατσάκη.

darmousli-mara-me-gio.jpg

Ο ερχομός του δεύτερου γιου και η καθημερινότητα

Σε ένα μήνα περίπου η Μάρα Δαρμουσλή θα γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια του γιου της.

Μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο, η ζωή της άλλαξε τελείως και βίωσε συναισθήματα πρωτόγνωρα παρότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται μαμά ( ο μεγάλος της γιος είναι 17 ετών).

mara-darmousli-gios.jpg

Μοιράζεται πολύ συχνά στιγμές της καθημερινότητάς της στα social media χωρίς καμιά διάθεση ωραιοποίησης. Απεναντίας, περιγράφει την καθημερινότητά της με όσο πιο ρεαλιστικό τρόπο μπορεί χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί σε όλα αυτά τα συναισθήματα που την πλημμυρίζουν κάθε φορά που κοιτάζει τον γιο της.

darmousli.jpg

« …απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός όταν περνάς καλά, σ'ευχαριστώ για τα χαμόγελα σου στις 5 το πρωί, για την εμπιστοσύνη και την επιμονή σου να προσπαθείς να περπατήσεις χωρίς να μπουσουλήσεις,για τα σημάδια από το ζούληγμα και τις νυχιές χαράς,24/7 αχώριστοι..τον κόσμο γύρω μας τον γνώρισα από την αρχή με τον αδερφό σου,μαζί σου θα τον εκτιμήσω γι'αυτό που είναι, θα τον απολαύσω και φεύγοντας θα προσπαθώ να τον αφήσω λίγο καλύτερο..,», είχε γράψει μεταξύ άλλων σε ένα από τα πολλά όμορφα ποστ της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved