Μάρα Δαρμουσλή: Βόλτα με τον γιο της στο χιόνι - Φοβερό το ύφος του μικρού

Ο μικρός δεν έδειξε να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με το χιόνι.

Μάρα Δαρμουσλή: Βόλτα με τον γιο της στο χιόνι - Φοβερό το ύφος του μικρού

Η «Μπάρμπαρα» μπορεί να υποχωρεί σταδιακά ωστόσο το χιόνι παραμένει σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Στην Αττική πολλοί ήταν αυτοί που βγήκαν να χαρούν το χιόνι στην αυλή του σπιτιού τους ή σε κάποιο κοντινό πάρκο παίζοντας χιονοπόλεμο ή φτιάχνοντας χιονάνθρωπο ( αν το χιόνι ήταν αρκετό).

Η Μάρα Δαρμουσλή έκανε κι αυτή μια βόλτα με τον γιο της προκειμένου να δει ο μικρός το χιόνι.

Τον έντυσε ζεστά, τον έβαλε στο καρότσι και βγήκαν στη γειτονιά. Το χιόνι δεν ήταν πολύ ήταν όμως αρκετό για έναν μικρό χιονάνθρωπο στο καπό του αυτοκινήτου.

Το #minitsatsaki πάντως δεν έδειξε να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μάρα Δαρμουσλή, ο μικρός έχει ένα σοβαρό ύφος και κοιτάζει με τα μεγάλα όμορφα μάτια του την κάμερα.

«Τρέχουν τα παιδιά μέσα στο χιονιά..»🎶Και του χρόνου,ευχαριστούμε χιόνι,φύγε τώρα,πήγαινε κι αλλού..θα σας ειδοποιήσουμε», σχολίασε η γλυκιά μαμά.

Η ζωή με τον γιο της

Η ζωή με τον μικρότερο γιο της είναι απολαυστική. Κάθε μέρα ζει και μια καινούρια περιπέτεια και αυτό το δείχνει η Μάρα Δαρμουσλή με κάθε ευκαιρία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

maradarmousli-gios.jpg

«Εδώ και μέρες ψάχνω ένα post ή ένα στόρι βρε αδελφέ με συμβατικό πουρεδάκι ή έστω και μεικτή διατροφή.Το ότι δε θέλω,φοβάμαι,δε μας βγήκε,τεσπα δεν ήθελε ο μικρός άρχοντας,δε σημαίνει ότι είμαι κακιά μάνα.Μη ντρέπεσαι.Ωραίο και το BLW,αν και δεν είναι κάτι νέο παρότι παρουσιάζεται ως το νέο trend,αλλά να μη νιώθεις κι άσχημα.Δε φτάνει που δεν προλαβαίνω να ταΐζω με το δεξί, να τρώω με το αριστερό (για να δίνω το παράδειγμα και να προλάβω),να βλέπω τα χέρια του να κάνουν ΜΟΝΟ sensory game και τα κομμάτια ομελέτας να ταξιδεύουν παντού,να νιώθω και ενοχές;!Σόρυ,νοτ!Εν τω μεταξύ μόνο εγώ βλέπω τα κομμάτια φαγητού που εκσφενδονίζονται και παθαίνω σύνδρομο unicef;!Και με τόσο chia και καρποβούτυρο δε μπορώ να αμολήσω και το Στελλάκι 🐕 να χαρεί κι αυτή μεζέ..
Κάποια στιγμή θα φάει και μόνο του το παιδί,cool!
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και αγάπη γονέοι και απανταχού φροντιστές!», είχε γράψει σε ένα από τα πολλά ποστ που έχει ανεβάσει μέχρι σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved