Μάρα Δαρμουσλή: Το απίθανο παιχνίδι που έφτιαξε στο παράθυρο για τον γιο της

Ευρηματική μαμά η Μάρα Δαρμουσλή.

Μάρα Δαρμουσλή: Το απίθανο παιχνίδι που έφτιαξε στο παράθυρο για τον γιο της

Σε πελάγη ευτυχίας ζει η Μάρα Δαρμουσλή εδώ και περίπου ένα χρόνο μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Τσατσάκη. Ο γιος τους ήρθε τον Ιανουάριο του 2022 και γέμισε στην κυριολεξία τη ζωή τους και την καθημερινότητά τους.

Όσο ο μπαμπάς Βασίλης, μαγειρεύει, η μαμά Μάρα, φροντίζει το μικρό της αγγελούδι να έχει γεμάτη μέρα και να μην του λείπει τίποτε. Μαμά και γιος περνούν ατελείωτες ώρες μαζί με τη Μάρα, να του αφιερώνει στην κυριολεξία όλο της τον χρόνο.

Όπως η ίδια έχει παραδεχτεί δεν κρύβει με τίποτα την χαρά της ενώ συχνά αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της με τον μικρό.

https://www.instagram.com/p/ClROotgshF_

Τελευταία ανάρτηση που έκανε με τον μικρούλη είναι τούτη εδώ. Η ίδια σχολιάζει: «Έψαχνα μια φωτογραφία χωρίς εσένα,η τελευταία είναι πλέον throwback..μετά έψαχνα μία χωρίς κότσο,καμμία..μετά μια αυθόρμητη και σελφι,δεν ξέρω αν γίνεται..μετά μία που να μη φαίνονται τόσο πολύ η αϋπνία, οι ρυτίδες έκφρασης, ηλικίας,τα φίλτρα τέλος,και αποφάσισα ότι δε με νοιάζει..και τώρα λίγο πριν τελειώσει το πρώτο και πιο γλυκό φθινόπωρο της ζωής σου και μπούμε στο χειμώνα, πως σου φάνηκε ο Υμηττός;Τελικά βουνό ή θάλασσα;
#minitsatsaki #chefάκι».

Το τέλειο παιχνίδι με τα μπαλόνια

Μπορεί να έχει να βάλει μια σταθερή ανάρτηση με το μικρό της minitsatsaki από τον Νοέμβριο, αλλά φροντίζει να αναρτά στιγμιότυπα σε insta story. Όπως έκανε πρόσφατα δείχνοντάς μας το πανέξυπνο παιχνίδι που έφτιαξε στο παράθυρο του σπιτιού της.

Όπως μπορείτε να δείτε έχει φουσκώσει μερικά μπαλόνια και τα έχει κολλήσει στο παράθυρο. Με αυτόν τον τρόπο ο μικρός απασχολείται για ώρες.

maradarmosli.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved