Tips για μαμάδες: Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ξυραφάκια μιας χρήσης

Πού θα σας φανούν χρήσιμα τα ξυραφάκια που χρησιμοποιείτε στο ξύρισμα. 

Tips για μαμάδες: Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ξυραφάκια μιας χρήσης
Blue razor in the hand of a Caucasian woman. Selective focus. Bigstock

Τα ξυραφάκια μιας χρήσης είναι οικονομικά και χρήσιμα για το καθημερινό ξύρισμα.

Ωστόσο, η χρησιμότητά τους δεν περιορίζεται μόνο στη φροντίδα της επιδερμίδας σας καθώς έχουν κι άλλες χρήσεις, πρακτικές και εύκολες.

Ας δούμε μερικές από αυτές:

Κόμποι σε πουλόβερ

Δοκιμασμένη συνταγή αρκεί να είστε προσεκτικοί. Απλώστε σε μια σταθερή επιφάνεια το πουλόβερ που έχει κομπάκια και ξεκινήστε με ένα ξυράφι να περνάτε το σημείο από πάνω προς τα κάτω. Ίσως χρειαστεί να καθαρίσετε το πουλόβερ αρκετές φορές μέχρι να καθαρίσει τελείως, αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

kompoi-sta-royxa.jpg

Λεκέδες από χρώμα

Είτε ζωγραφίζετε είτε βάφετε, η πιθανότητα να γεμίσουν τα ρούχα σας είναι μεγάλη. Αν θέλετε λοιπόν να αφαιρέσετε μπογιά που έχει στεγνώσει, το ξυραφάκι είναι το καλύτερο εργαλείο.

Λεκέδες σε γυάλινη επιφάνεια

Η λεπίδα του ξυραφιού απομακρύνει με ευκολία κάθε λεκέ σε γυάλινη επιφάνεια. Αν λοιπόν διαπιστώσετε μπογιά στο παράθυρο ή καμένο φαγητό πάνω στην κεραμική εστία, το ξυράφι είναι το εργαλείο που χρειάζεστε.

xilino-dapedo.jpg

Βρωμιά στα πλακάκια

Συχνά σε ορισμένα σημεία στο δάπεδο, όπως είναι οι γωνίες, συσσωρεύεται βρωμιά που δεν απομακρύνεται με το σκούπισμα ή σφουγγάρισμα. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τη λεπίδα του ξυραφιού και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.

Αυτοκόλλητα

Συχνά στη προσπάθειά σας να βγάλετε ένα αυτοκόλλητο από γυάλινες επιφάνειες, μένουν υπολείμματα. Βρέξτε τα και στη συνέχεια με ένα ξυράφι ξύστε τα. Θα φύγουν στο λεπτό.

Με πληροφορίες από το practicallyfunctional.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved