Αναρτήσεις γνωστών Ελληνίδων μαμάδων: Όλα όσα χάσατε μέσα στο ΣΚ

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε τα δύο πρώτα εμβόλια στο μωρό της, οι δίδυμες, Αριάνα και Φιλίππα πήγαν μια βόλτα μέχρι τη Θεσσαλονίνη, η Ελένη Φουρέιρα γέννησε και άλλα πολλά.

Αναρτήσεις γνωστών Ελληνίδων μαμάδων: Όλα όσα χάσατε μέσα στο ΣΚ

Καινούρια εβδομάδα και οι αναρτήσεις διάσημων μαμάδων μέσα στο Σαββατοκύριακο ήταν πολλές. Γι' αυτό αν σας "ξέφυγε" κάτι, εμείς είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για όλα τα gossip mom news που χάσατε.

Θα αρχίσουμε με το καλύτερο. Η Ελένη Φουρέιρα έγινε μαμά

Η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Έγιναν γονείς και λίγες ημέρες μετά τη γνωστοποίηση όλων των λεπτομερειών για τη γέννηση του γιου της, η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες με τον γιο της.

«Εσύ είσαι το σπουδαιότερο μου επίτευγμα 07/02/23», σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες που τη δείχνουν να θηλάζει το μικρό της αγγελούδι.

Ο γυναικολόγος της, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης – Μητσάκος εμφανίστηκε στην εκπομπή Happy Day πριν μερικές μέρες και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια μπήκε στο μαιευτήριο στις 6:00 το πρωί (της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου) και έφερε στον κόσμο το μωρό της με φυσιολογικό τοκετό στις 15:20 το μεσημέρι.

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε τα πρώτα δύο εμβόλια στην κόρη της

sinatsaki-emvolia.jpg

Μέσα από ένα Insta Story η διάσημη μαμά αποκάλυψε ότι η μικρή της έκανε τα πρώτα δύο εμβόλια σχολιάζοντας: «2 πρώτα εμβόλια: τσεκ /She took it like a champ».

Η νέα φωτογραφία της κόρης του Γιώργου Λιανού

Η μικρή Βαλέρια-Ασημούλα φωτογραφήθηκε από τον μπαμπά Γιώργο Λιανό με αφορμή τα γενέθλια της μαμάς της.

valeria-asimoula.jpg

«Σήμερα έχει γενέθλια το κορίτσι μου, δεξιά. Ο άνθρωπός μου. Σε λίγες μέρες το πολύ μικρό, αριστερά. Υπέροχος Φλεβάρης». Όπως βλέπετε μαμά και κόρη είναι ντυμένες με ασπρόμαυρο λουκ.

Η Φιλίππα και η Αριάνα ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη

Η Χριστίνα Μπόμπα χρειάστηκε να ταξιδέψει μέχρι τη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους, αυτό ήταν και η αφορμή να πάρει μαζί της τις δίδυμες, Αριάνα και Φιλίππα ώστε να δουν και την οικογένειά τους.

mpompa-thessaloniki.jpg

«Ξεκινάει ΠΣΚ. Φύγαμε για Θεσσαλονίκη» σχολίασε μέσα από ένα insta story που έδειχνε τις τρεις τους στο αεροπλάνο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σαράντισε

konstantinaspyropoulou-sarantise.jpg

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία εκτός σπιτιού με τον γιο της. Η νέα μαμά σαράντισε και κάπως έτσι δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία σχολιάζοντας: «Γίναμε 40 ημερών και πήραμε την ευχούλα μας ✨🧿
Η μέρα επιβάλει μια βολτίτσα τώρα με το “4x4” καρότσι μας
Εγώ σε στιγμιότυπο δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου »

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved