Εγκυμοσύνη τον χειμώνα: Ντυσίματα διάσημων Ελληνίδων που μπορείς να αντιγράψεις

Cozy, άνετο, κομψό ή αθλητικό; Έχουμε προτάσεις για όλα.

Εγκυμοσύνη τον χειμώνα: Ντυσίματα διάσημων Ελληνίδων που μπορείς να αντιγράψεις

Την περίοδο της εγκυμοσύνης το σώμα αλλάζει. Το στήθος πρήζεται, η κοιλιά μεγαλώνει και πριν το καταλάβεις θα έρθει η στιγμή που θα ψάχνεις ρούχα για να νιώθεις άνετα και όμορφα.

Ένα θετικό της εγκυμοσύνης τον χειμώνα είναι ότι μπορείς να βάλεις ζακέτες, χουχουλιάρικα πουλόβερ, μπλούζες τη μία πάνω από την άλλη. Αν έχεις στερέψει από ιδέες, οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες αποτελούν μία ευρεία γκάμα για έμπνευση, ό,τι στιλ και αν προτιμάς. Ιδού οι προτάσεις μας.

Άνετο και θηλυκό

Χαρακτηριστικό σύμπτωμα της εγκυμοσύνης; Η κούραση. Πολύ πιθανό να ήθελες να είσαι με τις πιτζάμες σου ξαπλωμένη στον καναπέ, όμως οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και η δουλειά δεν σε αφήνουν. Τα άνετα, ελαστικά ή πιο αέρινα φορέματα όπως αυτό που φόρεσε η Χριστίνα Μπόμπα παρακάτω είναι μία ιδανική επιλογή. Δεν πιέζει την κοιλιά, είναι άνετα και διευκολύνει την ελευθερία κινήσεων.

https://www.instagram.com/p/CMKITgQFemn

Μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα παλτό ή με ένα leather jacket όπως η Νάντια Μπουλέ.

https://www.instagram.com/p/CNsLQCBH7ga

Μην φοβηθείς να παίξεις και τόλμησε τα έντονα χρώματα και patterns, όπως η Κρυσταλλία.

https://www.instagram.com/p/CGnCVAZAdm0

Boho

Όχι, το boho ντύσιμο δεν είναι μόνο καλοκαιρινό. Τον χειμώνα μπορείς να φορέσεις πλεκτά με χοντρή κλωστή σε λευκό χρώμα ή χουχουλιάρικα πουλόβερ over-sized σε διάφορα χρώματα.

H Μαντώ Γαστεράτου με παστέλ πουλόβερ.

https://www.instagram.com/p/CbVo-u3LPJD

Και η Χριστίνα Μπόμπα.

https://www.instagram.com/p/CM68e4RlWQ9

Comfy

To απόλυτο comfy ντύσιμο στην εγκυμοσύνη; Η σαλοπέτα! Μπορείς να την έχεις από την αρχή μέχρι και τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης, να τη φορέσεις χειμώνα με χοντρές μπλούζες από μέσα ή καλοκαίρι με κοντομάνικές. Με λίγα λόγια, μία επένδυση που αξίζει να κάνεις. Δες πώς τη φόρεσε η Μαρία Ηλιάκη παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CMuhodFJM1f

Αθλητικό

Είτε αθλείσαι, είτε όχι, το αθλητικό ντύσιμο θα σου φανεί σούπερ άνετο για κάθε ώρα της ημέρας. Τα κολάν είναι ελαστικά οπότε δεν θα σε πιέζουν και παράλληλα θα σε κρατούν ζεστά. Από πάνω μπορείς να επιλέξεις άνετα φούτερ ασορτί ή πουλόβερ όπως η Αθηνά Οικονομάκου.

https://www.instagram.com/p/CLjM8aHHu7H

Για ακόμα πιο εντυπωσιακό στιλ επίλεξε ένα μπουφάν αθλητικό σε έντονο χρώμα.

https://www.instagram.com/p/CLKVqIsFATF
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved