Ελένη Χατζίδου: Το βίντεο με τον Ετεοκλή και τη Μελίτα που συγκέντρωσε χιλιάδες likes

«Το κορίτσι του μπαμπά ή ο μπαμπάς του κοριτσιού;», διερωτήθηκε η Ελένη Χατζίδου και οι χρήστες του διαδικτύου...ψήφισαν. 

Ελένη Χατζίδου: Το βίντεο με τον Ετεοκλή και τη Μελίτα που συγκέντρωσε χιλιάδες likes

Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε χθες ένα ακόμα βίντεο με την κόρη της και τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου.

Η μοναχοκόρη της τρέχει με φόρα στον μπαμπά της που είναι ξαπλωμένος και πέφτει πάνω του όλο χαρά.

https://www.instagram.com/p/CoZ-oVRI2NQ

«Το κορίτσι του μπαμπά; ή ο μπαμπάς του κοριτσιού;» σχολίασε με χιούμορ η Ελένη Χατζίδου και οι followers της έδωσαν την απάντησή τους:

« Ελενάκι , λυπάμαι αλλά έλειπες εκείνη την ώρα. Μα ίδιοι».

« μα ίδιος ο πατέρας της!!!!!»

« Ιδια με τον μπαμπά πάντως είναι».

« Το κορίτσι του μπαμπά ξεκάθαρα! Στην Ελένη δεν μοιάζει τόσο, σόρρυ Ελένη μου!!Μπαμπάς και κόρη είστε ίδιοι!!!», ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια των ακολούθων της.

https://www.instagram.com/p/CoUFeWLgNDl

Χατζίδου- Παύλου : Μαζί στη δουλειά και το σπίτι

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου παρουσιάζουν μαζί στο Star την εκπομπή Breakfast@Star. Πώς είναι λοιπόν για ένα ζευγάρι να είναι μαζί και στη δουλειά και στο σπίτι;

«Όλοι πιστεύουν πως είμαστε συνέχεια μαζί, αλλά δεν είμαστε! Το πρωί πηγαίνουμε στη δουλειά με διαφορετικά αυτοκίνητα, γιατί ο Ετεοκλής πηγαίνει στην άλλη του δουλειά και εγώ επιστρέφω σπίτι με το παιδί. Βρισκόμαστε μαζί το Σαββατοκύριακο και κάνουμε πράγματα με το παιδί μας. Είναι, όμως πολύ όμορφα, γιατί έχουμε έναν ακόμη κοινό στόχο, την εκπομπή. Το απολαμβάνουμε πραγματικά», έχει πει η Ελένη Χατζίδου σε συνέντευξή της στη Real ενώ ο Ετεοκλής Παύλου στην ίδια συνέντευξη απάντησε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να είναι πρόβλημα σε ένα ζευγάρι να είναι μαζί και στη δουλειά. Εμείς τα συζητάμε όλα και δεν κρατάμε κάτι μέσα μας. Και 24 ώρες το 24ωρο να ήμασταν μαζί, πάλι το ίδιο θα κάναμε».

Το ζευγάρι περνά πολύ χρόνο με την αγαπημένη τους κόρη Μελίτα η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των folllowers των γονιών της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved