Ετεοκλής Παύλου: Το χιουμοριστικό βίντεο με την κόρη του θα σας φτιάξει τη μέρα

Ο μπαμπάς Ετεοκλής γίνεται «χαλί να τον πατήσει» η κόρη του και το νέο βίντεο το αποδεικνύει.

Ετεοκλής Παύλου: Το χιουμοριστικό βίντεο με την κόρη του θα σας φτιάξει τη μέρα

Η Ελένη Χατζίδου σχολίασε με emoji καρδούλες (😍😍😍) το βίντεο που δημοσίευσε ο Ετεοκλής Παύλου και όχι άδικα. Η Μελίτα είναι σκέτη γλύκα και ο μπαμπάς της γίνεται στην κυριολεξία, χαλί να τον πατήσει. Κάνει τα πάντα για τη μοναχοκόρη του. Όπως έκανε και αυτή τη φορά που έκατσε για να του φτιάξει η μικρή ένα απίθανο μακιγιάζ Halloween.

https://www.instagram.com/p/CkWIJ-wI7a0

«Φυσικά κοριτσάκι μου και να μου κανείς μακιγιάζ για το Halloween…🎃🥹🥰
( πως θα μπορούσα να της αρνηθώ άλλωστε ; )», έγραψε κάτω από την ανάρτησή του και τα likes όσο και τα σχόλια ήταν πολλά.

Όταν έχεις παιδί γιορτάζεις και το Halloween

Ναι, ναι φυσικά και όταν έχεις παιδιά θα γιορτάσεις και το Halloween γιατί αυτό θέλουν. Τι και αν οι εορτασμοί αυτής της περίεργης γιορτής δεν είναι μέσα στα δικά μας έθιμα. Ό,τι έχει να κάνει με τη χαρά των παιδιών εμείς οι γονείς το γιορτάζουμε.

Το ίδιο έκανε και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου. Για να γιορτάσουν το Halloween έντυσαν τη Μελίτα φορώντας της μιας αποκριάτικη στολή και πήγαν σε γνωστό κατάστημα με γλυκά και halloween διακόσμηση.

«Όταν έχεις παιδί έχεις λόγο να γιορτάζεις τα πάντα ακόμα και αν δεν τα έχεις γιορτάσει ποτέ εσύ..!
Happy halloween 🎃 👻
#familygoals», σχολίασαν οι περήφανοι γονείς κάτω από τις αναρτήσεις που έκαναν δείχνοντάς μας όλα όσα έκαναν και τι είδαν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved