Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Έκαναν το ίδιο γιορτινό face painting με τη Μελίτα

Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε τις πρώτες οικογενειακές φωτογραφιες για το 2023.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Έκαναν το ίδιο γιορτινό face painting με τη Μελίτα

Οι ευχές και οι γιορτινές φωτογραφίες των celebrities εξακολουθούν να κατακλύζουν το Instagram. Την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία για το 2023 δημοσίευσε και η Ελένη Χατζίδου στέλνοντας τις δικές της ευχές για το νέο έτος.

«Μια και μόνο ευχή για το 2023... Να μην μας στερήσει τίποτα από όσα ήδη είχαμε το 2022, γιατί είναι πολλά και είμαστε ευγνώμονες για αυτό» έγραψε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια στο Instagram δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες.

Στην πρώτη σύσσωμη η οικογένεια ποζάρει στον φακό. Μάλιστα η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου και η Μελίτα έκαναν όλοι face painting βάζοντας έτσι ακόμα μία πιο γιορτινή πινελιά στην ατμόσφαιρα των ημερών.

eleni-xatzidou-eteoklis-paulou-melita.jpg

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στην gallery που ακολουθεί.

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Οι καθημερινές στιγμές με τη Μελίτα

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν αδυναμία στη μοναχοκόρη τους και αυτό φαίνεται και μέσα από τις συχνές αναρτήσεις στα social media. Η τραγουδίστρια μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα από όσα κάνει με την τρίχρονη κόρη της. Αγαπημένες τους δραστηριότητες; Η μαγειρική, οι βόλτες, η ζωγραφική και η βρεφική κολύμβηση.

Παρακάτω ένα στιγμιότυπο με τη Μελίτα σε ρόλο σεφ.

eleni_xatzidou_kimadopita_mageireuei_1.jpg

Η Μελίτσα έγινε τριών ετών τον περασμένο Σεπτέμβρη και είναι σε μία ηλικία που απολαμβάνει να ανακαλύπτει πράγματα. Τις γιορτές πέρασαν ακόμα περισσότερο χρόνο όλοι μαζί και φυσικά επισκέφτηκαν χριστουγεννιάτικα πάρκα που ενθουσιάζουν κάθε παιδί, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων η Μελίτα είπε και τα κάλαντα.

https://www.instagram.com/p/Cmild5tAEcn
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved