Χατζίδου – Παύλου: Πέρασαν ένα δημιουργικό Σαββατόβραδο μαγειρεύοντας με τη Μελίτα

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου στην κουζίνα φτιάχνοντας γλυκιές λιχουδιές με τη Μελίτα.

Χατζίδου – Παύλου: Πέρασαν ένα δημιουργικό Σαββατόβραδο μαγειρεύοντας με τη Μελίτα

Το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στην οικογένεια. Δύο μέρες ξεκούρασης, χαλάρωσης, διασκέδασης και αυτό ισχύει και για το ζευγάρι Παύλου-Χατζίδου. Οι δύο γονείς που φέτος παρουσιάζουν την εκπομπή Breakfast@star, έχουν μία πιο απαιτητική καθημερινότητα και εκμεταλλεύονται τον ελεύθερο χρόνο τους το Σαββατοκύριακο για να περάσουν χρόνο με την κόρη τους.

Η Μελίτα είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, εξωστρεφές, χαμογελαστό που του αρέσει να δημιουργεί. Από τις αγαπημένες τις δραστηριότητες είναι η μαγειρική – μάλιστα παρακολουθεί και μαθήματα μαγειρικής για παιδιά – , έτσι σύσσωμη η οικογένεια πέρασε το Σαββατόβραδό της στην… κουζίνα. Μαζί τους ήταν και ο αδερφός του Ετεοκλή Παύλου. Η Ελένη Χατζίδου απαθανάτισε τα στιγμιότυπα και έδειξε στους ακολούθους της το πολύχρωμο γλυκό που έφτιαξαν.

«Αυτό είναι Σαββατόβραδο» έγραψε στην ανάρτησή της. Η 3χρονη Μελίτα για ακόμα μία φορά έκλεψε τις εντυπώσεις και οι ακόλουθοι της παρουσιάστριας σχολίασαν στην ανάρτηση πόσο γλυκιά και αξιολάτρευτη είναι.

https://www.instagram.com/p/Ck3pBjPt4gb

Μελίτα Παύλου: Ανερχόμενο ταλέντο στη μαγειρική

Η Μελίτα Παύλου άρχισε να ασχολείται με τη μαγειρική από τη βρεφική της ακόμα ηλικία. Η Ελένη Χατζίδου την είχε μαζί της όταν μαγείρευε και σταδιακά η μαγειρική έγινε μία αγαπημένη δραστηριότητα για τη μικρούλα.

Σε αναρτήσεις της τραγουδίστριας την έχουμε δει να φτιάχνει κέικ, smoothie, σνακ για τη μαμά της, χριστουγεννιάτικα μπισκότα με τον μπαμπά της, ψωμί, κιμαδόπιτα και πολλά ακόμα.

Δείτε φωτογραφίες της μικρούλας και των λαχταριστών δημιουργιών της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved