Μαρία Ηλιάκη: Το παιχνίδι της κόρης της με το αλουμινόχαρτο - Τα αστεία στιγμιότυπα

Η μικρή Κατερίνα "τύλιξε" τη μαμά της με αλουμινόχαρτο.

Μαρία Ηλιάκη: Το παιχνίδι της κόρης της με το αλουμινόχαρτο - Τα αστεία στιγμιότυπα

Η Μαρία Ηλιάκη πολύ συχνά μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται όχι μόνο στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και πολλά θέματα που την απασχολούν σχετικά με τη μητρότητα.

Τόσο κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης όσο και μετά τη γέννηση της μοναχοκόρης της, τα insta stories της έχουν μεγάλη απήχηση στους ακολούθους της καθώς είναι αληθινά και χιουμοριστικά.

https://www.instagram.com/p/CYn5pPlJu4r

Στη Μαρία Ηλιάκη άλλωστε δεν αρέσει να ωραιοποιεί καταστάσεις ούτε να παρουσιάζει μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Γι΄αυτό και στα περισσότερα insta stories εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ και με τα μαλλιά πρόχειρα πιασμένα, όπως δηλαδή είναι οι περισσότερες μητέρες μέσα στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CjGJsuwIh9_

Αυτή την περίοδο που δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση, ο χρόνος που περνά με την μικρή Κατερίνα είναι ακόμα περισσότερος

Όταν δεν πηγαίνουν βόλτες, έχουν το δικό τους πρόγραμμα στο σπίτι , που περιλαμβάνει πολλά και αυτοσχέδια παιχνίδια.

Όπως αυτό με το αλουμινόχαρτο. Η Κατερίνα ενθουσιάστηκε με το τι μπορεί να κάνει με αυτό το υλικό και μεταξύ άλλων, αποφάσισε να τυλίξει τη μαμά της με αλουμινόχαρτο. Αρχικά της το έβαλε γύρω από το λαιμό και στη συνέχεια στο κεφάλι.

iliaki-paixnidi-me-tin-kori-tis2.jpg

Μάλιστα όπως σχολίασε με χιούμορ η παρουσιάστρια θα μπορούσε να μοιάζει με τη Γουίτνει Χιούστον στην ταινία « Ο Σωματοφύλακας».

iliaki-paixnidi-me-tin-kori-tis1.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved