Τάσος Ιορδανίδης: Η απρόσμενη φωτογραφία της κόρης του

Πώς φωτογράφισε τη Νάγια ο γνωστός ηθοποιός.

Τάσος Ιορδανίδης: Η απρόσμενη φωτογραφία της κόρης του

O Τάσος Ιορδανίδης το τελευταίο διάστημα αναρτά όλο και πιο συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά του.

Ο γιος του Δάνος, έγινε πρόσφατα 10 χρονών και με αφορμή τα γενέθλιά του, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες του γράφοντας:

«Έγινες διψήφιος,έγινες 10!
Όπως καταλαβαίνεις,απίστευτο μου φαίνεται…
Κοίτα να αγαπάς τον κόσμο και τους ανθρώπους και να ζητάς συγγνώμη ακόμα κι όταν θεωρείς ότι έχεις δίκιο.
Δε γίνεται να σου υποσχεθώ ότι θα είμαι εδώ για πάντα,αλλά σου το λέω και από δω,από τα ινσταγκράμια-για να έχεις αποδεικτικά στοιχεία μεγαλώνοντας-ότι για όσο είμαι,θα είμαι πάντα δίπλα σου,ακόμα κι όταν δε θα το παίρνεις χαμπάρι.Ο πιο φανατικός θαυμαστής σου,ο πιο μεγάλος υποστηρικτής σου.
Είμαι πολύ τυχερός ρε μπαγλαμά που είμαι μπαμπάς σου,γιατί έχεις πολύ καλή ψυχούλα,γιατί είσαι εντάξει.Κάτι καλό έχει κάνει κι η μάνα σου τελικά!
Είμαι περήφανος για σένα γιε μου και σε αγαπάω όσο δεν μπορώ να περιγράψω με τα λόγια
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ».

https://www.instagram.com/p/Cnbq9k-rjBj

Η αδυναμία στην κόρη του

Ο ηθοποιός έχει όμως μεγάλη αδυναμία και στην κόρη του, τη Νάγια . Σε παλιότερη συνέντευξή του στην ΕΡΤ2 είχε πει ότι διεκδικεί την αγάπη των παιδιών του από το πρωί έως το βράδυ. Τον γιο του τον έχει ως πρότυπο ενώ διαφορετική είναι η σχέση με την κόρη του: «Σέρνομαι στα πατώματα για να κερδίσω ένα βλέμμα της κι έχουμε αναπτύξει ένα δέσιμο αλλά είναι πιο κοντά στη μαμά της ακόμα».

Πριν μερικές ημέρες έκανε ένα Insta story με τη Νάγια. Όπως θα δείτε στο κεφάλι της, υπάρχει ένα ψεύτικο κομμένο χέρι.Το μόνο σχόλιο του ηθοποιού ήταν « Wednesday» και προφανώς δεν χρειαζόταν κάτι άλλο ως επεξήγηση, καθώς η σειρά του Netflix, έχει χαρακτηριστεί «φαινόμενο» και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

tasos-iordanidis-kori.jpg

Όσο για κομμένο χέρι, «Το Πράγμα», αν και ανατριχιαστικό, έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητό αφού βοηθά με κάθε τρόπο τη νεαρή πρωταγωνίστρια στις περιπέτειές της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved