Τάσος Ιορδανίδης: Η κόρη του τον φωτογράφισε με φόρμα και παντόφλες

Μία σειρά από φωτογραφίες που τον τράβηξε η Νάγια δημοσίευσε ο ηθοποιός.

Τάσος Ιορδανίδης: Η κόρη του τον φωτογράφισε με φόρμα και παντόφλες

Ο Τάσος Ιορδανίδης δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά τους. Όταν όμως το κάνει δεν διστάζει να εκφράσει την αδυναμία που τους έχει. Σε παλιότερη ανάρτησή του σε μία φωτογραφία της Νάγιας είχε γράψει:

«Και μου θυμίζεις ότι πρέπει να πολεμώ τους δαίμονές μου και να προσπαθώ καθημερινά να γίνομαι ένας καλύτερος άνθρωπος. Γιατί έχω την υποχρέωση... Για σένα».

tasos iordanidis kori1

Πρόσφατα δημοσίευσε μια σειρά από δικές του φωτογραφίες που όμως δεν τράβηξε εκείνος ή η Θάλεια Ματίκα, αλλά η κόρη του. Τις φωτογραφίες δημοσίευσε ανήμερα των Χριστουγέννων και έγραψε:

«Μπαμπά, έλα να σε βγάλω καμμιά φωτογραφία

-Κάτσε παιδάκι μου πρωί - πρωί με τη παντόφλα

-Έτσι γελοίες κι αληθινές είναι πιο ωραίες

-Καλά

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Merry Christmas 2022!»

Ο ηθοποιός που για δεύτερη σεζόν φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Γη της Ελιάς» και η Θάλεια Ματίκα μετρούν πάνω από 14 χρόνια κοινής πορείας. Και οι δύο διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή και αποφεύγουν την άσκοπη προβολή.

iordanidis-paidia-5.jpg

Οι δύο τους συνεργάζονται για δεύτερη χρονιά και θεατρικά καθώς πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», ένα έργο που έχει γράφει ο Τάσος Ιορδανίδης και που όπως έχει πει και ο ίδιος σε συνέντευξή του περιέχει πολλά βιογραφικά στοιχεία.

https://www.instagram.com/p/Ch4VXgHotmk

Όσον αφορά τη σχέση με τα παιδιά τους, Νάγια και Δάνο, σε παλιότερη συνέντευξή του στην ΕΡΤ2 o Τάσος Ιορδανίδης είχε πει:

«Σέρνομαι στα πατώματα για να κερδίσω ένα βλέμμα της κι έχουμε αναπτύξει ένα δέσιμο αλλά είναι πιο κοντά στη μαμά της ακόμα».

Βέβαια οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις του ηθοποιού δείχνουν ότι όσο η Νάγια μεγαλώνει αναπτύσσει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον μπαμπά της.

iordanidis3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved