Τάσος Ιορδανίδης: Φωτογραφίζει την κόρη του πριν πάει για ύπνο

Το τραγούδι του Πάνου Μουζουράκη που αφιέρωσε στη μοναχοκόρη του.     

Τάσος Ιορδανίδης: Φωτογραφίζει την κόρη του πριν πάει για ύπνο

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα είναι γονείς δύο παιδιών: της Νάγιας και του Δάνου.

Το ζευγάρι είναι μαζί 14 χρόνια και παρά τις επαγγελματικές του επιτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση, εξακολουθεί να κρατά χαμηλό προφίλ αποφεύγοντας την άσκοπη προβολή.

iordanidis-paidia-1.jpg

Την περίοδο αυτή ο Τάσος Ιορδανίδης συνεχίζει τα γυρίσματα για τη «Γη της ελιάς» ενώ στο θέατρο Άλφα -Ληναίος - Φωτίου παρουσιάζει με τη σύζυγό του, για δεύτερη χρονιά, την παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», ένα έργο που έχει γράψει ο ίδιος και περιέχει πολλά βιογραφικά στοιχεία.

https://www.instagram.com/p/Ch4VXgHotmk

Η σχέση με τα παιδιά του

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ2 για τη σχέση με τα παιδιά του και είχε πει ότι διεκδικεί την αγάπη τους από το πρωί έως το βράδυ. Τον γιο του τον έχει ως πρότυπο ενώ διαφορετική είναι η σχέση με την κόρη του:

«Σέρνομαι στα πατώματα για να κερδίσω ένα βλέμμα της κι έχουμε αναπτύξει ένα δέσιμο αλλά είναι πιο κοντά στη μαμά της ακόμα».

iordanidis-paidia-4.jpg

Όσο το κοριτσάκι μεγαλώνει μπαμπάς και κόρη αναπτύσσουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο, Η αδυναμία που έχει ο Τάσος Ιορδανίδης στα παιδιά του αποτυπώνεται και στις λιγοστές αναρτήσεις του με εκείνα.

iordanidis-paidia-5.jpg

Πριν μερικές ημέρες έκανε μια ανάρτηση με την Νάγια η οποία φοράει τις πιτζάμες της, χαζεύει στο κινητό και τρώει καλαμπόκι.

Συνόδευσε το ποστ του με στίχους του τραγουδιού « Μπερδεμένος» (Θέμης Καραμουρατίδης μουσική , Γεράσιμος Ευαγγελάτος στίχοι) που ερμηνεύει ο Πάνος Μουζουράκης.

iordanidis-kori.jpg

«Μπερδεμένος μαζί τους κι εγώ

Ευτυχώς που σαι πάντα εδώ

Κι όταν δεν ξέρω τι να κάνω

Που να πάω

Γυρνώ τα μάτια και στα μάτια Σε κοιτάω

Και τ’ αφήνω να με πάει.

Μεσ στην τρέλα αυτού του κόσμου

Είσαι αυτό που με κρατάει.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved