Τάσος Ιορδανίδης: Ο γιος του έγινε 10 ετών - Οι τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram

Δύο πολύ γλυκά στιγμιότυπα με τον γιο του, Δάνο, μοιράστηκε ο ηθοποιός.

Τάσος Ιορδανίδης: Ο γιος του έγινε 10 ετών - Οι τρυφερές φωτογραφίες στο Instagram

Ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια. Μετρούν πάνω από 14 χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Δάνο και την Νάγια.

Ο Τάσος Ιορδανίδης ανά περιόδους έχει εκφράσει την αδυναμία που έχει στα παιδιά του σε συνεντεύξεις του και σε αναρτήσεις τους στα social media.

Για την κόρη του είχε γράψει:

«Και μου θυμίζεις ότι πρέπει να πολεμώ τους δαίμονές μου και να προσπαθώ καθημερινά να γίνομαι ένας καλύτερος άνθρωπος. Γιατί έχω την υποχρέωση... Για σένα», ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αναφέρει:

«Σέρνομαι στα πατώματα για να κερδίσω ένα βλέμμα της κι έχουμε αναπτύξει ένα δέσιμο αλλά είναι πιο κοντά στη μαμά της ακόμα.»

tasos iordanidis kori1

Με τον γιο του η σχέση του είναι διαφορετική. Στο Instagram έχει μοιραστεί μαζί του πολύ λιγότερα στιγμιότυπα αν και όποτε το κάνει μιλάει για εκείνον με πολλή αγάπη.

Πρόσφατα το αγοράκι έγινε 10 ετών και ο ηθοποιός μοιράστηκε δύο τρυφερά στιγμιότυπα με τον εορτάζοντα γράφοντας:

«Έγινες διψήφιος, έγινες 10! Όπως καταλαβαίνεις, απίστευτο μου φαίνεται…

Κοίτα να αγαπάς τον κόσμο και τους ανθρώπους και να ζητάς συγγνώμη ακόμα κι όταν θεωρείς ότι έχεις δίκιο.

Δε γίνεται να σου υποσχεθώ ότι θα είμαι εδώ για πάντα, αλλά σου το λέω και από δω, από τα ινσταγκράμια-για να έχεις αποδεικτικά στοιχεία μεγαλώνοντας-ότι για όσο είμαι, θα είμαι πάντα δίπλα σου, ακόμα κι όταν δε θα το παίρνεις χαμπάρι. Ο πιο φανατικός θαυμαστής σου, ο πιο μεγάλος υποστηρικτής σου.

Είμαι πολύ τυχερός ρε μπαγλαμά που είμαι μπαμπάς σου, γιατί έχεις πολύ καλή ψυχούλα, γιατί είσαι εντάξει. Κάτι καλό έχει κάνει κι η μάνα σου τελικά!

Είμαι περήφανος για σένα γιε μου και σε αγαπάω όσο δεν μπορώ να περιγράψω με τα λόγια

Χρόνια σου πολλά και καλά»

Τάσος Ιορδανίδης – Θάλεια Ματίκα: 14 χρόνια αγαπημένοι και ερωτευμένοι

Οι δύο ηθοποιοί μετά από τόσα χρόνια γάμου παραμένουν αγαπημένοι και ερωτευμένο. Για δεύτερη χρονιά φέτος, οι δύο τους συνεργάζονται και θεατρικά καθώς πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», ένα έργο που έχει γράφει ο Τάσος Ιορδανίδης και που όπως έχει πει και ο ίδιος σε συνέντευξή του περιέχει πολλά βιογραφικά στοιχεία.

https://www.instagram.com/p/Ch4VXgHotmk

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή DOT, ο ηθοποιός είχε γράψει:

«Θαυμάζω την ακεραιότητά της. Το λέω πάντα όταν με ρωτάνε. Δεν έχω συναντήσει πιο ακέραιο άνθρωπο από την κυρία. Δεν πρόκειται ποτέ για το συμφέρον της και το συμφέρον κάποιου δικού της, όσο και να αγαπάει τον εαυτό της και όσο και να αγαπάει και τους γύρω της, να αδικήσει κάποιον. Επίσης έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο όλα αυτά τα χρόνια σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Η Θάλεια είναι ουσιαστικά καλή μάνα. Εγώ δεν είμαι τόσο καλός άνθρωπος όσο η Θάλεια».

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved